Pintér Tibornak át kell neveznie a Demjén-musicalt

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
musical Demjén Ferenc cím Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor nagyszabású műsorral készül, amelynek a Demjén-musical címet adta, de át kell nevezni: nem Demjén Ferenc éltéről szól a darab.

Demjén Ferenc jól van, de nem lesz ott a nevével fémjelzett musical bemutatóján. Ugyan olyan hírek jelentek meg, hogy lemondta a részvételt, valójában sosem ígérte meg, hogy ott tud lenni. A december 30-ai koncertjét tekinti betegsége utáni első megjelenésének.

A Nemzeti Lovas Színház nem nevezheti Demjén-musicalnek a produkciójukat Fotó: Hirling Bálint - Origo

Az pedig, hogy a Nemzeti Lovas Színház A szabadság vándorai: Demjén-musicalnek nevezte el a produkciót komoly feszültséget okoz, ugyanis nem Demjén Ferenc életéről szól a darab, pusztán néhány dalát engedélyezte felhasználni. A Ripost információi szerint Demjén Ferenc stábja hivatalosan is jelezte Pintér Tibornak, hogy ne reklámozzák a darabot Demjén Ferenc nevével. Úgy tudni, a két stábnak sikerült megbeszélniük a helyzetet, és abban is megállapodtak, hogy a vitás kérdések esetén szorosabb kommunikációt folytatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.