Sofia Vergara brutálisan szexi fotót mutatott magáról: bikiniben pózol

nosztalgia régi bikini Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sofia Vergara teste mindig is irigylésre méltó volt: megmutatta, hogyan nézett ki a 90-es években bikiniben. 

Sofia Vergara nem örgeszik sőt, ahogy telnek az évek, egyre dögösebb. Azt azonban nem lehetne mondani, hogy évtizedekkel ezelőtt ne lett volna szexi, és ezt nemrég egy fotóval bizonyította a színésznő. Egy a 90-es években készült képet tett közzé Instagram-oldalán, amelyen bikiniben látható.

Aurelio akár 8 évet is kaphat: "A börtönre nem lehet lelkileg felkészülni"http://www.life.hu/sztarok/20190913-aurelio-akar-8-evet-is-kaphat-a-bortonre-nem-lehet-lelkileg-felkeszulni.htmlEmberrablással és bántalmazással vádolják Aureliót, akinek pere most folytatódott. Akár börtönbe is kerülhet.TV + SztárokOrigoPintér Tibornak át kell neveznie a Demjén-musicalthttp://www.life.hu/sztarok/20190913-pinter-tibornak-at-kell-neveznie-a-demjen-musicalt.htmlPintér Tibor nagyszabású műsorral készül, amelynek a Demjén-musical címet adta, de át kell nevezni: nem Demjén Ferenc éltéről szól a darab. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoJolly és Suzy ismét szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-jolly-es-suzy-ismet-szakitottak.htmlÚgy tűnik, Jolly és Suzy nem tudták rendehozni kapcsolatukat. A legfrissebb hírek szerint a pár ismét szakított, az énekes pedig visszatért fiatal szerelméhez. TV + SztárokOrigoGyermekekkel készül Guinness-rekord kísérletre Polgár Judithttp://www.life.hu/sztarok/20190912-gyermekekkel-keszul-guinnessrekord-kiserletre-polgar-judit.htmlFöldrészeket összekötő Guinness-rekord-kísérletre készül Polgár Judit nemzetközi sakknagymester.TV + Sztárok--Meztelenül fotózták le Gwyneth Paltrowt - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-meztelenul-fotoztak-le-gwyneth-paltrowt.htmlGwyneth Paltrow meztelenül jógázott a természet lágy ölén és ezt le is fotózták. TV + Sztárok--Smaltig Dalma kiszállt a Feleségek luxuskivitelben című realitybőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-smaltig-dalma-kiszallt-a-felesegek-luxuskivitelben-cimu-realitybol.htmlMost már biztos: Smaltig Dalma nem szerepel a Feleségek luxuskivitelben folytatásában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.