Dráma a Love Islandben: Szilvinek és Patriknak azonnal távoznia kellett

Love Island
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Párválasztásra számítottak a minap a Love Island játékosai, de végül más történt. A nézői szavazatok szerint - Kinek a szerelmi életére a legkevésbé kíváncsiak - kettőjüknek távozniuk kellett: Szilvi és Patrik elhagyták a szerelem szigetét. 

Megdöbbentek a játékosok, amikor a műsorvezető, Lali elmondta, miről is fog szólni az estélyük. Név szerint szólította azokat, akikre kíváncsiak a nézők, majd közölte, kiknek kell távozniuk.

Szilvi a kiesése után arról beszélt, sajnálja, hogy nem találta meg a szerelmet, de örül, hogy a játék részese lehetett, Patrik pedig a könnyeivel küszködött, nem érti, miért neki ért véget a játék.

Szilvitől és Patriktól tapssal búcsúztak társaik.

Kitálalt a testőre: a pedofilbotrányok tették tönkre Michael Jacksonthttp://www.life.hu/sztarok/20190914-kitalal-a-testore-a-pedofilbotranyok-tettek-tonkre-michael-jacksont.htmlA hivatlos álláspont szerint Michael Jackson gyógyszertúladagolásból eredő szívlaállásba halt bele. Orvosát, Conrad Murray-t 2011-ben ítélték börtönre, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. Jacko testőre, Matt Fides szerint azonban a baj már korábbra datálható.TV + Sztárok--Gyönyörű gyűrűvel jegyezték el Fresh Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190914-gyonyoru-gyuruvel-jegyeztek-el-fresh-andit-villanyi-andit.htmlEgy hónapja jegyezte el párja Villányi Andit: mindketten nagyon boldogok. TV + Sztárok--Parkolás közben bosszantották fel Tóth Veráthttp://www.life.hu/sztarok/20190912-parkolas-kozben-bosszantottak-fel-toth-vera-enekesnot.htmlA közösségi oldalán adott hangot dühének Tóth Vera. TV + SztárokOrigoSmaltig Dalma nélkül forog majd a Luxusfeleségek következő évadahttp://www.life.hu/sztarok/20190912-smaltig-dalma-nelkul-forog-majd-luxusfelesegek-kovetkezo-evada.htmlMég mindig nem tudni, mikor folytatódik a Feleségek luxuskivitelben, de az már biztos, hogy Smaltig Dalma nem lesz benne. TV + SztárokOrigoExkluzív interjút ad a Tények Plusznak LL Juniorhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-exkluziv-interjut-ad-a-tenyek-plusznak-l-l-junior.htmlSzívszorító képsprokat láthatnak a Tények Plusz kedd esti nézői. L.L. Junior exkluzív interjúban mondja el, mi lesz nagyobb fiával Lacikával és hogy vannak most exével, Csillával. TV + SztárokOrigoNyílt óceánon élte át a hurrikán borzalmait Király Viktor és családjahttp://www.life.hu/sztarok/20190908-elet-halal-kozott-lebegett-kiraly-viktor-es-csaladja-elete.htmlAz énekesnek kétszer is át kellett élnie a hurrikán borzalmait, nem máshol, mint a nyílt óceánon egy hajón vesztegelve. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.