Erdélyi Mónika Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halloween Magyarországon megosztó ünnep: vannak, akik imádják, mások szerint nem része a mi kultúránknak. Nos, Erdélyi Mónika és lánya, Molli az előbbiek közé tartoznak. 

A műsorvezető családja nem csak hogy várja a Halloweent, hanem ki is csinosítja annak megfelelően a lakást. Mónika ezúttal egy olyan képet tett fel, ahol lánya, Molli egy töklámpással mosolyog a kamerába. "Közeledik a Halloween! Mi már nagyon várjuk!" - írta a fotóhoz az Instagramon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Közeledik a Halloween! Mi már nagyon várjuk!

Videó: KONZERV ÍZTESZT 2! (@monikaerdelyi) által megosztott bejegyzés,

Lánybúcsún matrózkodott Bárdosi és Növényihttp://www.life.hu/sztarok/20190912-lanybucsun-matrozkodott-bardosi-sandor-es-novenyi-norbert.htmlA jómadarak ezúttal matrózként bizonyítottak, s mivel azt gondolták, hogy ebben a melóban nem érheti őket meglepetés, Növényi Norbert a kisfiát is magával vitte. Igencsak meglepődtek, amikor kiderült, egy lánybúcsúval hajóznak ki. TV + SztárokOrigoSoha többet nem ünnepli a születésnapját Karda Beahttp://www.life.hu/sztarok/20190912-soha-tobbet-nem-unnepli-szuletesnapjat-karda-bea.htmlAz énekesnő szeptemberben tölti be a 69. életévét. Kiválóan érzi magát a bőrében, ezért úgy döntött, nem foglalkozik azzal, ami ezután jön.TV + Sztárok--Smaltig Dalma nélkül forog majd a Luxusfeleségek következő évadahttp://www.life.hu/sztarok/20190912-smaltig-dalma-nelkul-forog-majd-luxusfelesegek-kovetkezo-evada.htmlMég mindig nem tudni, mikor folytatódik a Feleségek luxuskivitelben, de az már biztos, hogy Smaltig Dalma nem lesz benne. TV + SztárokOrigoMa eldőlhet Aurelio sorsa: a bíróság ítéletet hirdethet az emberrablási ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-ma-eldolhet-aurelio-sorsa-a-birosag-iteletet-hirdethet-az-emberrablasi-ugyben.htmlCsütörtökön folytatódik a bíróságon Aurelio emberrablási ügye: akár döntés is születhet. TV + SztárokOrigoÉletveszélyesen megfenyegették a Barátok közt-szereplő Volosinovszki Györgyöthttp://www.life.hu/sztarok/20190907-eletveszelyesen-megfenyegettek-a-baratok-koztszereplo-volosinovszki-gyorgyot.htmlNem Volosinovszki György az első, akit a nézők a karakterével azonosítanak. A Barátok közt sztárjának például a szerepe miatt a halálát kívánják... TV + SztárokOrigoBrooklyn Beckham szakított: boldog a családhttp://www.life.hu/sztarok/20190907-brooklyn-beckham-szakitott-boldog-a-csalad.htmlKilenc hónap együttjárás után Brooklyn Beckham és modell barátnője, Hana Cross szakítottak. A 20 éves fiú családja boldog, úgy tudni, soha nem kedvelték a lányt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.