Szakember segítségével lendült túl nehéz időszakán Jaksity Kata

Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
22 év házasság után vált el egymástól Jaksity Kata és férje. A műsorvezető nem tagadja, megviselték a 2 éve történtek, olyannyira, hogy szakember segítségét is igénybe vette. 

" Most már úgy érzem, egyre inkább kezdek magamra találni, pedig két évvel ezelőtt még teljesen kilátástalannak tűnt az életem" - vallja Kata.

Forrás: Life.hu/Zsigmond László

"Először az édesanyám került kerekesszékbe, aztán a férjemmel váltak szét az útjaink, végezetül pedig egyik pillanatról a másikra a munkámat is elveszítettem, és elbocsátottak az ATV-től. Fogalmam sem volt, hogy hogyan fogok kilábalni a nehézségekből, miként fogok egyedül megküzdeni minden problémával. Aztán nem sokkal később úgy döntöttem, inkább szakemberhez, pszichológushoz fordulok, hisz segítséget sosem szégyen kérni. Nekem pedig akkor nagyon nagy szükségem volt rá" - mondta el a Vasárnapi Borsnak a műsorvezető és hozzátette, tudja, ahogy neki, másnak sem fenékig tejfel az élete.

Úgy véli, mind a munka-, mind a magánélet frontján nagyon nehéz dolga volt: "Egyik percről a másikra húzták ki a lábam alól a talajt. Persze a számlákat attól még be kellett fizetni, és a három gyermekemet is el kellett látnom, ami munka nélkül elég nehéz volt. Szerencse, hogy a volt férjem havonta fizeti a gyerektartást, különben tényleg nem tudom, mihez kezdtem volna" - emlékezett vissza.

Már most nagyon várja a Halloweent Erdélyi Mónika és lányahttp://www.life.hu/sztarok/20190914-mar-most-nagyon-varja-halloweent-erdelyi-monika-es-lanya.htmlA Halloween Magyarországon megosztó ünnep: vannak, akik imádják, mások szerint nem része a mi kultúránknak. Nos, Erdélyi Mónika és lánya, Molli az előbbiek közé tartoznak. TV + SztárokOrigoLánybúcsún matrózkodott Bárdosi és Növényihttp://www.life.hu/sztarok/20190912-lanybucsun-matrozkodott-bardosi-sandor-es-novenyi-norbert.htmlA jómadarak ezúttal matrózként bizonyítottak, s mivel azt gondolták, hogy ebben a melóban nem érheti őket meglepetés, Növényi Norbert a kisfiát is magával vitte. Igencsak meglepődtek, amikor kiderült, egy lánybúcsúval hajóznak ki. TV + SztárokOrigoParkolás közben bosszantották fel Tóth Veráthttp://www.life.hu/sztarok/20190912-parkolas-kozben-bosszantottak-fel-toth-vera-enekesnot.htmlA közösségi oldalán adott hangot dühének Tóth Vera. TV + SztárokOrigoNyílt óceánon élte át a hurrikán borzalmait Király Viktor és családjahttp://www.life.hu/sztarok/20190908-elet-halal-kozott-lebegett-kiraly-viktor-es-csaladja-elete.htmlAz énekesnek kétszer is át kellett élnie a hurrikán borzalmait, nem máshol, mint a nyílt óceánon egy hajón vesztegelve. TV + Sztárok--Ma eldőlhet Aurelio sorsa: a bíróság ítéletet hirdethet az emberrablási ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-ma-eldolhet-aurelio-sorsa-a-birosag-iteletet-hirdethet-az-emberrablasi-ugyben.htmlCsütörtökön folytatódik a bíróságon Aurelio emberrablási ügye: akár döntés is születhet. TV + SztárokOrigoExkluzív interjút ad a Tények Plusznak LL Juniorhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-exkluziv-interjut-ad-a-tenyek-plusznak-l-l-junior.htmlSzívszorító képsprokat láthatnak a Tények Plusz kedd esti nézői. L.L. Junior exkluzív interjúban mondja el, mi lesz nagyobb fiával Lacikával és hogy vannak most exével, Csillával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.