Horváth Gréta komment Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz 2 párosai nem mindenkinek szimpatikusak, Horváth Gértát sem szereti az összes néző. Kap is csúnya megjegyzésekett a közösségi oldalain. 

Az Ázsia Expressz 2 versenyzői mindent megtesznek azért, hogy győzzenek, küzdelmeik azonban nem mindenkinek nyerik el a tetszésüket. Horváth Gréta sem szimpatikus mindenki számára, a közössági oldalán kap is csúnya kommenteket.

Horváth Gréta nem mindig szimpatikus Forrás: Horváth Gréta - Instagram

"Gréta, nagyon unszimpi vagy... okádok tőled" - írta az egyik.

"Borzalmas..." - szólt egy másik hozzászólás.

"Gréta szerintem leírta magát sok ember szemében! Borzasztó természet, nem csodálkozom az eddigi életén." - mondta egy harmadik rajongó.

Természetesen sokan a védelmükbe vették Grétát. "Soha nem lesz olyan hogy valaki mindig mindenkinek meg fog felelni. Én imádom Gréti, hogy nem is akarsz. Egyszerűen adod önmagad, mersz hibázni, és nem csak a szépet és jót mutatni hanem vállalni a gyengeségeket is" - írta egy követő.

Tóth Gabi megmutatta, hogyan pihennek az ágyban - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190915-toth-gabi-megmutatta-hogyan-pihennek-az-agyban.htmlKellemes, intim pillanatot mutatott családi életükből Tóth Gabi: így pihennek az ágyban. TV + SztárokOrigoEzzel az üzenettel köszöntötte Harry herceget Meghan Markle http://www.life.hu/sztarok/20190915-ezzel-az-uzenettel-koszontotte-harry-herceget-meghan-markle.htmlHarry herceget felesége, Meghan hercegné megható üzenettel köszöntötte születésnapja alkalmából.TV + Sztárok--Kulcsár Edina köszönetet mondott: boldoggá tették kisfiuk első születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190915--kulcsar-edina-koszonetet-mondott-boldogga-tettek-kisfiuk-elso-szuletesnapjan.htmlKulcsár Edina kisfia első születésnapja alkalmából nagy bulit tartott, ami remekül sikerült: nagyon meghatódott az anyuka.TV + SztárokOrigoSzandiról ismét álhírt terjesztenek: közösségi oldalán reagálthttp://www.life.hu/sztarok/20190915-szandirol-ismet-alhirt-terjesztenek-kozossegi-oldalan-reagalt.htmlSzandiról ismét álhír terjed, erre hívta fel a figyelmet közösségi oldalán az énekesnő.TV + Sztárok--Tücsiéket át akarta verni az építtetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190915-tucsieket-at-akarta-verni-az-epitteto.htmlTücsi és párja nemrég költöztek be közös otthonukba, de az építkezés nem volt felhőtlen: át akarták őket verni. TV + SztárokOrigoIlyen cuki kislány volt Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20190915-ilyen-cuki-kislany-volt-toth-andi-enekesno.htmlKamaszlányként ismerte meg az ország Tóth Andit, ma gyönyörű fiatal nőként tündököl. Most pedig megmutatta, hogyan nézett ki gyerekként. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.