Hajléktalan lett, az utcán él George Michael utolsó élettársa

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
George Michael Fadi Fawaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudja fizetni, így napokkal ezelőtt elhagyta szállodai szobáját és az utcán él Fadi Fawaz, George Michael utolsó élettársa. 

Lapinformációk szerint a 47 éves férfit az elhunyt énekes családja korábban már kitette Michael ötmillió fontot érő otthonából, miután az ört-zúzott a lakásban, Fawaz utána költözött az olcsó hotelbe, amit most anyagi gondok miatt elhagyott.

George Michael családja a károkozásért be is perelte a volt szeretőt, akinek azonban semmije sincs.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Instagramon vallott szerelmet férjének Farkas Alexahttp://www.life.hu/sztarok/20190915-instagramon-vallott-szerelmet-ferjenek-farkas-alexa-enb.htmlElső házassági évfordulójuk alkalmából az Instagramon vallott szerelmet az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője, Farkas Alexandra. TV + SztárokÁgyban készült szelfivel gyűjti a lájkokat Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20190915-agyban-keszult-szelfivel-gyujti-a-lajkokat-toth-andi-enekesno.htmlTóth Andi tudja mitől döglik a légy. Nem először készít magáról ultraszexi fotót, rajongói szerint vélhetően nem is utoljára. TV + Sztárok--Gyönyörű gyűrűvel jegyezték el Fresh Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190914-gyonyoru-gyuruvel-jegyeztek-el-fresh-andit-villanyi-andit.htmlEgy hónapja jegyezte el párja Villányi Andit: mindketten nagyon boldogok. TV + Sztárok--Lánybúcsún matrózkodott Bárdosi és Növényihttp://www.life.hu/sztarok/20190912-lanybucsun-matrozkodott-bardosi-sandor-es-novenyi-norbert.htmlA jómadarak ezúttal matrózként bizonyítottak, s mivel azt gondolták, hogy ebben a melóban nem érheti őket meglepetés, Növényi Norbert a kisfiát is magával vitte. Igencsak meglepődtek, amikor kiderült, egy lánybúcsúval hajóznak ki. TV + SztárokOrigoParkolás közben bosszantották fel Tóth Veráthttp://www.life.hu/sztarok/20190912-parkolas-kozben-bosszantottak-fel-toth-vera-enekesnot.htmlA közösségi oldalán adott hangot dühének Tóth Vera. TV + SztárokOrigoDráma a Love Islandben: Szilvinek és Patriknak azonnal távoznia kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20190914-drama-a-love-islandben-szilvinek-es-patriknak-azonnal-tavoznia-kellett-nezoi-szavazat.htmlPárválasztásra számítottak a minap a Love Island játékosai, de végül más történt. A nézői szavazatok szerint - Kinek a szerelmi életére a legkevésbé kíváncsiak - kettőjüknek távozniuk kellett: Szilvi és Patrik elhagyták a szerelem szigetét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.