Farkas Alexandra ÉNB Alexa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első házassági évfordulójuk alkalmából az Instagramon vallott szerelmet az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője, Farkas Alexandra.

"1 éve mondtuk ki az IGENT! IGENT egy közös életre, egy igaz szerelemre, amit se a külvilág véleménye, se a családom kételkedése, se a nehézségek nem tudtak megállítani. Sokszor sírtunk, nevettünk együtt az 1év alatt, rengeteget temettem az arcom a mellkasába, amikor minden rosszra fordult, de Ő mindig azt mondta, hogy mi KETTEN mindent megoldunk!
És milyen igaza lett! Mi ketten vagyunk a MEGOLDÁS, a SZERETET, A BÉKE, A HARMÓNIA, AZ ÚT!
MI KETTEN EGYÜTT, egy igazi egység, amit az ÉGIEK vigyáznak, segítenek!
Mit is kívánhatnék még magamnak rajtad kívül az életben?!
Csak azt szeretném, hogy míg világ a világ, mi KETTEN együtt éljünk és ha lehet ilyet kérni, akkor azon is túl, szeress és én szeresselek. Így kerek az életem, VELED! A JÓ ISTEN vigyázza, segítse minden lépésedet, gondolatodat, lélegzetedet minden percben, és csak remélni tudom, hogy a felét vissza adhatom neked annak a sok jónak, amit te adtál nekem! SZERETLEK Minden percben, minden pillanatban, mindörökkön örökké!" - írta közös fotójukhoz Alexa.

Kitálalt a testőre: a pedofilbotrányok tették tönkre Michael Jacksonthttp://www.life.hu/sztarok/20190914-kitalal-a-testore-a-pedofilbotranyok-tettek-tonkre-michael-jacksont.htmlA hivatlos álláspont szerint Michael Jackson gyógyszertúladagolásból eredő szívlaállásba halt bele. Orvosát, Conrad Murray-t 2011-ben ítélték börtönre, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. Jacko testőre, Matt Fides szerint azonban a baj már korábbra datálható.TV + Sztárok--Gyönyörű gyűrűvel jegyezték el Fresh Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190914-gyonyoru-gyuruvel-jegyeztek-el-fresh-andit-villanyi-andit.htmlEgy hónapja jegyezte el párja Villányi Andit: mindketten nagyon boldogok. TV + Sztárok--Szakember segítségével lendült túl nehéz időszakán Jaksity Katahttp://www.life.hu/sztarok/20190914-szakember-segitsegevel-lendult-tul-nehez-idoszakan-jaksity-kata-musorvezeto.html22 év házasság után vált el egymástól Jaksity Kata és férje. A műsorvezető nem tagadja, megviselték a 2 éve történtek, olyannyira, hogy szakember segítségét is igénybe vette. TV + SztárokOrigoParkolás közben bosszantották fel Tóth Veráthttp://www.life.hu/sztarok/20190912-parkolas-kozben-bosszantottak-fel-toth-vera-enekesnot.htmlA közösségi oldalán adott hangot dühének Tóth Vera. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Így engedik el magukat a Liu testvérekhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-azsia-expressz-2-igy-engedik-el-magukat-a-liu-testverek.htmlAz olimpiai bajnok Liu testvérek szigorú, kimért életüket ismerhették eddig a nézők, ám most az Ázsia Expresszel a mindennapi, hétköznapi életükbe is betekintést nyerhetünk. A Life.hu a Kandy tetején, egy medencében interjúzta a rövidpályás-gyorskorcsolyázás legprofibb versenyzőit, ahol többek közt a viselkedésükről esett szó. TV + SztárokOrigoSoha többet nem ünnepli a születésnapját Karda Beahttp://www.life.hu/sztarok/20190912-soha-tobbet-nem-unnepli-szuletesnapjat-karda-bea.htmlAz énekesnő szeptemberben tölti be a 69. életévét. Kiválóan érzi magát a bőrében, ezért úgy döntött, nem foglalkozik azzal, ami ezután jön.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.