Szandiról ismét álhírt terjesztenek: közösségi oldalán reagált

Forrás: Fem3Café -
közösségi oldal álhír Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandiról ismét álhír terjed, erre hívta fel a figyelmet közösségi oldalán az énekesnő.

Nem az első eset, hogy Szandi nevét felhasználják álhíreket gyártó oldalak, és most ismét áldozatul esett. Erre hívja fel követői figyelmét a közösségi oldalán az énekesnő.

Szandiról újra álhírt terjesztenek Forrás: Fem3Café

Azok, akik ezeket az oldalakat üzemeltetik, a hiszékeny, naiv emberekből élnek!

Hosszú Katinka vereséget szenvedett szerelme, Máté ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20190915-hosszu-katinka-vereseget-szenvedett-szerelme-mate-ellen.htmlHosszú Katinka versenyre kelt szerelme, Máté ellen, és bizony kikapott.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoTücsiéket át akarta verni az építtetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190915-tucsieket-at-akarta-verni-az-epitteto.htmlTücsi és párja nemrég költöztek be közös otthonukba, de az építkezés nem volt felhőtlen: át akarták őket verni. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Ezért jöttek haza a Liu fivérek - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190915-azsia-expressz-2-ezert-jottek-haza-a-liu-fiverek.htmlAz Ázsia Expressz történetében eddig még sosem látott fordulattal ért véget a hét, hiszen Gáspár Evelinék estek volna ki a játékból, viszont a Liu testvérek felajánlották, hogy a viták csitítása érdekében, inkább ők mennek haza a műsorból. A Life.hu-nak kiesésük után nyilatkoztak az esetről.TV + SztárokOrigoSzerelmes fotót posztolt Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190915-szerelmes-fotot-posztolt-demcsak-zsuzsa-krishannal.htmlAz Ázsia Expressz forgatási szüneteiben került közelebb Demcsák Zsuzsa és Krishan. A pár már kint összeházasodott, de úgy tervezik, Magyarországon is kimondják a boldogító igent. TV + SztárokOrigoGáspár Zsolti: 'A mai napig félek apukámtól"http://www.life.hu/sztarok/20190915-gaspar-zsolti-a-mai-napig-felek-apukamtol-azsia-expressz.htmlAz Ázsia Expressz 2. kapcsán vendégeskedett Joshi Bharatnál Gáspár Zsolti a FEM3Caféban. A realityszereplő elmondta, a mai napig tart édeapjától, de egyben ő is a példaképe. TV + SztárokOrigoInstagramon vallott szerelmet férjének Farkas Alexahttp://www.life.hu/sztarok/20190915-instagramon-vallott-szerelmet-ferjenek-farkas-alexa-enb.htmlElső házassági évfordulójuk alkalmából az Instagramon vallott szerelmet az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője, Farkas Alexandra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.