Demcsák Zsuzsa szerelem Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz forgatási szüneteiben került közelebb Demcsák Zsuzsa és Krishan. A pár már kint összeházasodott, de úgy tervezik, Magyarországon is kimondják a boldogító igent. 

Az én, a mi városunk! #budapest #telihold #szerelem #férjem #együttacsalád - posztolta boldogságát a közösségi oldalra a műsorvezető.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az én, a mi városunk! #budapest #telihold #szerelem #férjem #együttacsalád

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

„Zsuzsa az első igazi szerelem az életemben. Van, amiben máris változott: korábban mindig mindenben elsősorban a saját érdekeit nézte, ám az elmúlt hónapokban megtanulta, hogyan helyezzen maga elé másokat" - nyilatkozta korábban Krishan a kapcsolatukról.

Ilyen cuki kislány volt Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20190915-ilyen-cuki-kislany-volt-toth-andi-enekesno.htmlKamaszlányként ismerte meg az ország Tóth Andit, ma gyönyörű fiatal nőként tündököl. Most pedig megmutatta, hogyan nézett ki gyerekként. TV + SztárokOrigoHajléktalan lett, az utcán él George Michael utolsó élettársahttp://www.life.hu/sztarok/20190915-hajlektalan-lett-az-utcan-el-george-michael-utolso-elettarsa-fadi-fawaz.htmlNem tudja fizetni, így napokkal ezelőtt elhagyta szállodai szobáját és az utcán él Fadi Fawaz, George Michael utolsó élettársa. TV + Sztárok--Gáspár Zsolti: 'A mai napig félek apukámtól"http://www.life.hu/sztarok/20190915-gaspar-zsolti-a-mai-napig-felek-apukamtol-azsia-expressz.htmlAz Ázsia Expressz 2. kapcsán vendégeskedett Joshi Bharatnál Gáspár Zsolti a FEM3Caféban. A realityszereplő elmondta, a mai napig tart édeapjától, de egyben ő is a példaképe.TV + SztárokOrigoÁgyban készült szelfivel gyűjti a lájkokat Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20190915-agyban-keszult-szelfivel-gyujti-a-lajkokat-toth-andi-enekesno.htmlTóth Andi tudja mitől döglik a légy. Nem először készít magáról ultraszexi fotót, rajongói szerint vélhetően nem is utoljára. TV + Sztárok--Instagramon vallott szerelmet férjének Farkas Alexahttp://www.life.hu/sztarok/20190915-instagramon-vallott-szerelmet-ferjenek-farkas-alexa-enb.htmlElső házassági évfordulójuk alkalmából az Instagramon vallott szerelmet az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője, Farkas Alexandra. TV + SztárokLánybúcsún matrózkodott Bárdosi és Növényihttp://www.life.hu/sztarok/20190912-lanybucsun-matrozkodott-bardosi-sandor-es-novenyi-norbert.htmlA jómadarak ezúttal matrózként bizonyítottak, s mivel azt gondolták, hogy ebben a melóban nem érheti őket meglepetés, Növényi Norbert a kisfiát is magával vitte. Igencsak meglepődtek, amikor kiderült, egy lánybúcsúval hajóznak ki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.