Koholák Alexa így vallott nyilvánosan szerelmét 26 évvel idősebb férjének: fotó

fotó Koholák Alexandra vallomás nyilvános
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évvel ezelőtt házasodott össze szerelmével Koholák Alexa, aki szerelmes szavakkal köszöntötte szerelmét közösségi oldalán.

1 éve kötötte össze hivatalosan az életét Alexa és jóval idősebb párja. Bár a kapcsolat alaposan megbotránkoztatta Alexa követőit és családját is, ám az idő a párost igazolja. Alexa még mindig fülig szerelmes.

"1 éve mondtuk ki az IGENT! IGENT egy közös életre, egy igaz szerelemre, amit se a külvilág véleménye, se a családom kételkedése, se a nehézségek nem tudtak megállítani. Sokszor sírtunk, nevettünk együtt az 1év alatt, rengeteget temettem az arcom a mellkasába, amikor minden rosszra fordult, de Ő mindig azt mondta, hogy mi KETTEN mindent megoldunk!
És milyen igaza lett! Mi ketten vagyunk a MEGOLDÁS, a SZERETET, A BÉKE, A HARMÓNIA, AZ ÚT!
MI KETTEN EGYÜTT, egy igazi egység, amit az ÉGIEK vigyáznak, segítenek!
Mit is kívánhatnék még magamnak rajtad kívül az életben?! Csak azt szeretném, hogy míg világ a világ, mi KETTEN együtt éljünk és ha lehet ilyet kérni, akkor azon is túl, szeress és én szeresselek. Így kerek az életem, VELED! A JÓ ISTEN vigyázza, segítse minden lépésedet, gondolatodat, lélegzetedet minden percben, és csak remélni tudom, hogy a felét vissza adhatom neked annak a sok jónak, amit te adtál nekem! SZERETLEK Minden percben, minden pillanatban, mindörökkön örökké!"

Árulkodó fotók: új taggal bővül Koholák Alexáék családja

Koholák Alexa a közösségi oldalán osztotta meg a nagy hírt: örökbefogadáson gondolkodik. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője 28 évesen készen áll rá, hogy bővüljön a család.

Tilla durván beszólt Pintér Tenyának a Sztárban sztár leszek című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-tilla-durvan-beszolt-pinter-tenyanak-a-sztarban-sztar-leszek-cimu-musorban.htmlPintér Tibor szerelmét, Illyés Jennifert kísérte a Sztárban sztár leszek! című műsorba. A színpadra lépés előtt Tilla alaposan bekóstolta a barátnőit sokat váltogató színészt.TV + SztárokOrigoElhunyt Jason Dors Lake színész: 50 éves volthttp://www.life.hu/sztarok/20190915-elhunyt-jason-dors-lake-szinesz-50-eves-volt.html50 éves korában elhunyt Jason Dors Lake színész. Sokáig küzdött alkoholizmussal. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Horváth Gréta csúnya kommenteket kaphttp://www.life.hu/sztarok/20190915-azsia-expressz-2-horvath-greta-csunya-kommenteket-kap.htmlAz Ázsia Expressz 2 párosai nem mindenkinek szimpatikusak, Horváth Gértát sem szereti az összes néző. Kap is csúnya megjegyzésekett a közösségi oldalain. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina köszönetet mondott: boldoggá tették kisfiuk első születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190915--kulcsar-edina-koszonetet-mondott-boldogga-tettek-kisfiuk-elso-szuletesnapjan.htmlKulcsár Edina kisfia első születésnapja alkalmából nagy bulit tartott, ami remekül sikerült: nagyon meghatódott az anyuka.TV + SztárokOrigoHosszú Katinka vereséget szenvedett szerelme, Máté ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20190915-hosszu-katinka-vereseget-szenvedett-szerelme-mate-ellen.htmlHosszú Katinka versenyre kelt szerelme, Máté ellen, és bizony kikapott. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKitálalt a testőre: a pedofilbotrányok tették tönkre Michael Jacksonthttp://www.life.hu/sztarok/20190914-kitalal-a-testore-a-pedofilbotranyok-tettek-tonkre-michael-jacksont.htmlA hivatlos álláspont szerint Michael Jackson gyógyszertúladagolásból eredő szívlaállásba halt bele. Orvosát, Conrad Murray-t 2011-ben ítélték börtönre, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. Jacko testőre, Matt Fides szerint azonban a baj már korábbra datálható.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.