Koós János özvegye egyre szomorúbb: már otthonából sem mozdul ki

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Dékány Sarolta özvegy Koós János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Képtelen feldolgozni férje, Koós János hiányát Dékány Sarolta, aki ma már a házból sem mozdul ki, hiába hívják.

Egy életet élt le férjével Koós Jánossal Dékány Sarolta, aki a művész halála óta nem találja a helyét. Közös otthonukat is meghirdette és hiába a barátok és családtagok gondoskodása, törődése, nincs jobban... már otthonról sem akar kimozdulni, maximum a temetőig megy, hogy meglátogassa szeretett férjét.

Budapest, 2014. augusztus 22. Koós János (k) és felesége, Dékány Sarolta énekesek Bajor Imre temetésén a Farkasréti temetőben 2014. augusztus 22-én. A színművész életének 58. évében, augusztus 6-án hunyt el. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Képtelen vagyok kimozdulni itthonról...

Hiába is hívnának színházba vagy csak sétálni a barátok, erre még nem állok készen. Csak Janihoz megyek ki időnként a temetőbe. Nem köt le a tévé, az olvasás, semmi nem vigasztal. Délután jönnek a gyerekek, elvisznek magukhoz, de még onnan is hazavágyom. Pedig tényleg igyekszenek kimozdítani ebből az apátiából, nagyon törődnek velem. Mi az éjjeleket és a nappalokat is együtt töltöttük majdnem ötven évig.

Hiába mondják, hogy idővel jobb lesz, nekem nem jobb, még most is beleszakad a szívem, ha rá gondolok"

- mesélte a gyászában megrendült özvegy a Blikknek.

Koós János özvegye: "Beszél hozzám"

Koós János 4 hónappal ezelőtt hunyt el, a felesége, Dékány Sarolta szűnni nem akaró hiányával küzd. Legyengült, és étvágya sincs.

Díjat kapott Tordy Géza, de nem tudta átvenni: gyengélkedik a Kossuth-díjas színművészhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-dijat-kapott-tordy-geza-de-nem-tudta-atvenni-gyengelkedik-a-kossuthdijas-szinmuvesz.htmlTordy Gézának komoly elismerésben volt része a minap: a 3. Szinkronium díjátadó gálán életműdíjat kapott évtizedekig tartó, kimagasló munkásságáért. Az elismerésért járó trófeát azonban egy megbízott vette át. TV + Sztárok--Hajókázással töltötte a hétvégét Sebestyén Balázs és családja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-hajokazassal-toltotte-a-hetveget-sebestyen-balazs-es-csaladja-foto.htmlIrigylésre méltó hétvégén van túl Sebestyén Balázs, aki családjával a Dunán töltötte el a napsütéses őszi napokat.TV + SztárokOrigoEgy korábbi büntetés miatt került majdnem börtönbe Kalocsai Krisztián, a Hip Hop Boyz egyik tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20190916-egy-korabbi-buntetes-miatt-kerult-majdnem-bortonbe-kalocsai-krisztian-a-hip-hop-boyz-egyik-tagja.html2018 tavaszán büntették meg a Hip Hop Boyz tagját, aki nem fizette be a pénzbírságot. A határon kapták el, azonnal fogdába vitték.TV + SztárokOrigoGáspár Evelin sok előítélettel találkozikhttp://www.life.hu/sztarok/20190915-gaspar-evelin-sok-eloitelettel-talalkozik.htmlGáspár Evelin rengeteg előítélettel találkozik, ezért örül, hogy az Ázsia Expresszben megismerhetik őt az emberek. TV + SztárokOrigoElhunyt Jason Dors Lake színész: 50 éves volthttp://www.life.hu/sztarok/20190915-elhunyt-jason-dors-lake-szinesz-50-eves-volt.html50 éves korában elhunyt Jason Dors Lake színész. Sokáig küzdött alkoholizmussal. TV + SztárokOrigoTóth Gabi megmutatta, hogyan pihennek az ágyban - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190915-toth-gabi-megmutatta-hogyan-pihennek-az-agyban.htmlKellemes, intim pillanatot mutatott családi életükből Tóth Gabi: így pihennek az ágyban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.