Majka köszönetet mondott a rajongóknak

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
búcsú koncert Majka rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka egy fotóval búcsúzott az idei koncert-szezontól.

Véget ért a nagy nyári hajtás Majka számára. A rapper fellépésről fellépésre járt az elmúlt hetekben, ez a feszített tempó azonban enyhülni látszik.

A londoni koncertjéről posztolt egy fotót a közösségi oldalra, amelyben megköszönte a támogatást.

Thx, London! Végeztünk a szezonnal. Isteni volt!" – írta a képhez.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thx London ! Végeztünk a szezonnal:) Isteni volt !! ♥️ Fotó @vajdy

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

Caramel és felesége, Szilvi újra boldog: kislányuk, Szofi egyre jobban vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-caramel-es-felesege-szilvi-ujra-boldog-kislanyuk-szofi-egyre-jobban-van.htmlNagy a boldogság Caramel családjában: a kis Szofi meggyógyult és immár egy közös nyaralásra is el tudtak utazni a tengerhez. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo63 éves lett David Copperfieldhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-63-eves-lett-david-copperfield.html63. születésnapját ünnepli David Copperfield. TV + Sztárok--A lelátón szurkolt új párja Böde Dánielnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-a-lelaton-szurkolt-uj-parja-bode-danielnek.htmlÚj kedvese támogatta a lelátóról a hétvégi Paks-Ferencváros labdarúgó mérkőzésen Böde Dánielt. TV + Sztárok--Hajókázással töltötte a hétvégét Sebestyén Balázs és családja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-hajokazassal-toltotte-a-hetveget-sebestyen-balazs-es-csaladja-foto.htmlIrigylésre méltó hétvégén van túl Sebestyén Balázs, aki családjával a Dunán töltötte el a napsütéses őszi napokat.TV + SztárokOrigoKasza Tibi és Manker második házassági évfordulójukat ünnepelték: így köszöntötték egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20190916-kasza-tibi-es-manker-masodik-hazassagi-evfordulojukat-unnepeltek-igy-koszontottek-egymast.htmlKasza Tibi és Manker 8 éve szeretik egymást, két éve házasodtak össze. A szerelmesek így köszöntötték egymást a jeles napon.TV + SztárokOrigoEgy korábbi büntetés miatt került majdnem börtönbe Kalocsai Krisztián, a Hip Hop Boyz egyik tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20190916-egy-korabbi-buntetes-miatt-kerult-majdnem-bortonbe-kalocsai-krisztian-a-hip-hop-boyz-egyik-tagja.html2018 tavaszán büntették meg a Hip Hop Boyz tagját, aki nem fizette be a pénzbírságot. A határon kapták el, azonnal fogdába vitték.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.