Tilla durván beszólt Pintér Tenyának a Sztárban sztár leszek című műsorban

Forrás: Pintér Tibor - Instagram -
Tilla Pintér Tibor beszólás Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor szerelmét, Illyés Jennifert kísérte a Sztárban sztár leszek! című műsorba. A színpadra lépés előtt Tilla alaposan bekóstolta a barátnőit sokat váltogató színészt.

Kemény beszólást kapott Pintér Tenya, aki barátnőjét kísérte a TV2 tehetségkutatójának válogatójára. A fiatal lány, aki korábban már szépségkirálynőknek is indult, valamint az X-Faktorban is feltűnt, csodásan énekelt, ám mégsem emiatt maradt emlékezetes a jelenlétük a műsorban. Természetesen Tenya Tilla mellett izgult kedveséért. A műsorvezető hozta a formáját és keményen beszólt az énekes-színésznek: azzal poénkodott, hogy Tenya sok lánnyal állt már mellette és az sem kizárt, hogy mire a lány lejön a színpadról, már le is lesz cserélve. Szemmel láthatóan zavarta a beszólás Tibort, de végül poénosra vette a figurát.

Pintér Tibor gyereket akar új párjától? - Videó

Pintér Tibor és kedvese Jennifer kapcsolata szintet lép? Tenya elárulta...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.