Brad Pitt: "Ki volt a jobb, Clooney, vagy én?"

Brad Pitt George Clooney asztronauta Nemzetközi Űrállomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ki volt a jobb, Clooney, vagy én?" - többek között ezt a kérdést is feltette a Nemzetközi Űrállomás amerikai űrhajósának Nick Hague-nek Brad Pitt, aki a hamarosan a mozikba kerülő Ad Astra - Út a csillagokba című sci-fi főszerepét játssza.

A filmsztár 20 perces interjúban faggatta az űrhajóst az űrállomáson folyó életről és a munkájáról. Pitt Washingtonból beszélt az űrállomással a NASA houstoni misszióirányítási központjának közvetítésével.
Pitt az Ad Astra - Út a csillagokba című filmben Roy McBride űrhajóst játssza, ki a Naprendszer külső bolygói felé tart, hogy felkutassa eltűnt apját. Barátjára, George Clooneyra célzó kérdésével azt tudakolta a súlytalanság állapotának ábrázolásáról: "Ki volt hihetőbb, Clooney, vagy Pitt?".
Clooney ugyanis 2013-ban a Gravitációban szintén űrhajóst játszott. "Abszolút jobb voltál" - válaszolta nevetve Hague.
A színész azt is megkérdezte, hogy az űrállomáson, ahol három amerikai, két orosz és egy olasz asztronauta dolgozik jelenleg, ki kezeli a zenét. Hague azt válaszolta, hogy felváltva kezelik, úgyhogy a hangulat igazán nemzetközi.

Brad Pitt a velencei fesztiválon Forrás: NurPhoto/Filippo Ciappi/NurPhoto/Filippo Ciappi


Az űrállomás legénysége már hetekkel ezelőtt megnézte a filmet, amelynek elkészítését a NASA is támogatta: a produkció számára felvételeket bocsátott rendelkezésre egyebek mellett a Holdról és a Marsról és technikai szakértelmet is biztosított.
"Alig várom, hogy eldicsekedhessek a gyerekeimnek" - fejezte be a beszélgetést Pitt.

Az Ad Astra - Út a csillagokba című filmet csütörtöktől játsszák a magyar mozik.

Sinead O'Connor állítja, Prince meg akarta verni és el akarta ütni őt autójávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-sinead-oconnor-allitja-prince-meg-akarta-verni-es-el-akarta-utni-ot-autojaval.htmlSinead O'Connor állítja, egyszer átment Prince lakására, ahol az énekes elkezdte őt ütlegelni. TV + Sztárok--Vajna Timi maga tervezte Andy Vajna sírkövéthttp://www.life.hu/sztarok/20190917-vajna-timi-maga-tervezte-andy-vajna-sirkovet.htmlVajna Timi kilátogatott Andy Vajna sírjához és elárulta, mikor készül el néhai férje sírköve. TV + SztárokOrigoA GVH 5 millió forintra bírságolta Rubint Réka cégét és a The Body Shop termékek forgalmazójáthttp://www.life.hu/sztarok/20190917-a-gvh-5-millio-forintra-birsagolta-rubint-reka-ceget-es-a-the-body-shop-termekek-forgalmazojat.htmlA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 3 millió forintos bírságot rótt ki Rubint Réka cégére, az Alakreform Kft.-re és 2 millió forintot a The Body Shop termékeket forgalmazó Avanzo-Trade Kft.-re, mivel azok nem teljesítették maradéktalanul online média-megjelenéseikkel kapcsolatban korábban vállalt kötelezettségeiket - közölte a hivatal hétfőn az MTI-vel.TV + SztárokOrigoL.L. Junior és Csilla külön emlékeztek meg halott kisfiukra a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-ll-junior-es-csilla-kulon-emlekeztek-meg-halott-kisfiukra-a-szuletesnapjan.htmlA kis Dávidka tegnap ünnepelte volna negyedik születésnapját. A szülők külön emlékeztek meg halott kisfiukról. TV + Sztárok--Terry Black haláláról nyilatkozott fiahttp://www.life.hu/sztarok/20190917-elhunyt-terry-black-a-fia-is-megerositette-a-hirt.htmlTerry Black 71 évesen távozott az élők sorából, a hírt fia is megerősítette. TV + Sztárok--Sztárban sztár leszek! - Pápai Joci kiakadt, elhagyta a stúdióthttp://www.life.hu/sztarok/20190916-sztarban-sztar-leszek-papai-joci-kiakadt-elhagyta-a-studiot.htmlTegnap volt a Sztárban sztár leszek! harmadik válogatója. Sokan Lady Gaga Shallow című számával készültek, amitől a zsűri rettenetesen besokallt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.