Így teltek Gallai Péter utolsó napjai

Forrás: Wikimedia Commons -
Piramis Gallai Péter alkoholizmus kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk információi szerint a Piramis biklentyűse, Gallai Péter kóházban, álmában hunyt el. Korábban rosszul lett, erős fájdalmat érzett a hasában. Azonnal mentőt hívtak, és kórházba szállították.

"Vasárnap este már evett is, javulás látszott az állapotában, így mindannyian elkezdtünk bizakodni, de aztán döbbenten fogadtuk a hírt, hogy éjszaka örökre elaludt. Tüdőtrombózisra is gyanakodtak az orvosok, de végül kiderült, vírusos fertőzése okozta a problémát. Most még vizsgálják a halál pontos okát, egyelőre ennyit mondhatok. Tudtuk, milyen problémákkal küzd, mégis nehéz lesz feldolgozni az elvesztését" - mondta a lapnak az együttes basszusgitárosa, Vörös Gábor.

A Piramis együttes tagjai (balról jobbra: Som Lajos, Gallai Péter, Révész Sándor, Köves Miklós, Závodi János). Budapest Forrás: Wikimedia Commons

Régóta gondok voltak Gallai az egészségével, alkoholproblémáiról korábban ő maga beszélt. Pár éve hasnyálmirigy-gyulladása volt, akkor alvonóra is ment, de kezelés vége előtt eljött. Ezután sajnos vissza is esett.

"Betegsége egy éve már a zenéléstől is elragadta. Hajnalban feladta a szervezete a szolgálatot szegénykémnek. Nagy veszteség a halála, remek barát volt és kiváló zenész. Vártuk vissza, hátha meggyógyul" - nyilatkozta Köves Miklós Pinyó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.