Vajna Timi Andy Vajna sírkő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi kilátogatott Andy Vajna sírjához és elárulta, mikor készül el néhai férje sírköve. 

Vajna Timi fájdalmas látogatást tett, Andy Vajna sírjához ment. Erről Instagram-oldalán is beszámolt az özvegy azzal együtt, hogy maga tervezett sírkövet állíttat Andy Vajnának, de elkészültére még várni kell. „Nagyon fáj kijönni a temetőbe. Soha nem éreztem még ilyet, de ilyenkor is mindig beszélgetek Andyvel, mindent megköszönök neki, hogy az életem része volt és vigyázott rám. A temetés után hónapokig kell várni, amíg megsüllyed a föld, majd 8-9 hónap, amíg a gyönyörű emlékhely elkészül gránitból, amit saját magam terveztem" – írta Instagram-oldalán Timi.

Vajna Timi Andy sírjánál járt Forrás: Instagram/Vajna Timi
Vajna Timi maga tervezte Andy Vajna sírkövét Forrás: Instagram/Vajna Timi
Terry Black haláláról nyilatkozott fiahttp://www.life.hu/sztarok/20190917-elhunyt-terry-black-a-fia-is-megerositette-a-hirt.htmlTerry Black 71 évesen távozott az élők sorából, a hírt fia is megerősítette. TV + Sztárok--Így teltek Gallai Péter utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20190917-igy-teltek-gallai-peter-utolso-napjai-piramis.htmlA Blikk információi szerint a Piramis biklentyűse, Gallai Péter kóházban, álmában hunyt el. Korábban rosszul lett, erős fájdalmat érzett a hasában. Azonnal mentőt hívtak, és kórházba szállították.TV + SztárokOrigoÚj szerepben a Jóban Rosszban színésznője, Bugár Anna: műsorvezetői feladatot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190916-uj-szerepben-a-joban-rosszban-szinesznoje-bugar-anna-musorvezetoi-feladatot-kapott.htmlBugár Anna hétfőtől a FEM3 Café egyik műsorvezetője lesz. A színésznő régi álma teljesül ezzel. TV + SztárokOrigoSztárban sztár leszek! - Pápai Joci kiakadt, elhagyta a stúdióthttp://www.life.hu/sztarok/20190916-sztarban-sztar-leszek-papai-joci-kiakadt-elhagyta-a-studiot.htmlTegnap volt a Sztárban sztár leszek! harmadik válogatója. Sokan Lady Gaga Shallow című számával készültek, amitől a zsűri rettenetesen besokallt.TV + SztárokOrigoMajka köszönetet mondott a rajongóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-majka-koszonetet-mondott-a-rajongoknak.htmlMajka egy fotóval búcsúzott az idei koncert-szezontól. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina elárulta, mennyit keres az influenszerkedésselhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-kulcsar-edina-elarulta-mennyit-keres-az-influenszerkedessel.htmlKulcsár Edina 2014-ben vált igazán ismertté, amikor megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt, majd a Londonban megrendezett világszépe választáson első udvarhölgynek választották meg. Azóta több produkcióban műsorvezetőként is láthattuk, emellett influenszerként is tevékenykedik. Jelenleg 462 ezren követik Instagramon, amivel Magyarországon övé a legnépszerűbb profilok egyike. Edinát az Influencer Festivalon kérdeztük a közösségi oldalon való jelenlétéről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.