Ázsia Expressz 2: Gáspár Evelin üvöltött, káromkodott - így veszekedett Janicsák Vecával

Gáspár Evelin Ázsia Expressz 2. Janicsák Veca veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin magából kikelve üvöltött és káromkodott. Teljesen kiakadt Janicsák Vecáékon és Horváth Grétáékon.

Evelin besokallt, ugyanis Horváth Gréta párja, Dávid a Gáspár családot becsmérelte. A nagyobbik Gáspár lány azonban nem tűri, ha családjáról bárki is rosszat mond. Hiába próbálta Janicsák Veca férje nyugtatni őt, nem sikerült.

Ázsia Expressz 2: Demcsák Zsuzsa teljesen kiborult - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-azsia-expressz-2-demcsak-zsuzsa-teljesen-kiborult-video.htmlEgyre nehezebben viselik a versenyzők az indiai forróságot, a feladatok okozta hajtást és stresszt. Demcsák Zsuzsa borult ki ezúttal.TV + SztárokOrigoGyörgy herceg meghívná osztálytársait a Buckingham-palotábahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-gyorgy-herceg-meghivna-osztalytarsait-a-buckingham-palotaba.htmlGyörgy herceg szeretné meghívni magukhoz iskolatársait és barátait, de nem biztos, hogy ezt II. Erzsébet megengedi neki. TV + Sztárok--Kollányi Zsuzsi kisfia felállt és járni kezdett: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-kollanyi-zsuzsi-kisfia-felallt-es-jarni-kezdett-video.htmlKollányi Zsuzsi ikerfiai hatalmasat nőttek. A büszke anyuka megmutatta, hogyan áll és indul el kisfia.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMichael Schumacher elhagyhatta a párizsi kórházathttp://www.life.hu/sztarok/20190918-michael-schumacher-elhagyhatta-a-parizsi-korhazat.htmlMichael Schumacher a legnagyobb titkokban elhagyta a párizsi kórházat, ahova múlt hét elején vitték be. TV + Sztárok--Berki Krisztiánék családalapítási szándékaik miatt költöztek nagyobb lakásbahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-berki-krisztianek-csaladalapitasi-szandekaik-miatt-koltoztek-nagyobb-lakasba.htmlHamarosan családot alapíthat Berki Krisztián és felesége, Mazsi. A pár ezért költözött nemrég egy nagyobb ingatlanba. TV + SztárokOrigoMégsem adja el a családi házat Koós János özvegye, Dékány Saroltahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-megsem-adja-el-a-csaladi-hazat-koos-janos-ozvegye-dekany-sarolta.htmlDékány Sarolta úgy döntött, végül mégsem válik meg budai villájától, amelyben néhai férjével, Koós Jánossal élt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.