Dukai Regina elárulta, csak ritkán van ideje olvasni: de mindenkit olvasásra biztat

Forrás: Dukai Regina -
POSZT Dukai Regina olvasás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina hosszú posztban vallott arról, hogy néha 1-1 könyv kiolvasása hónapokat vesz igénybe.

"Nem tudom ti hogy vagytok vele, de

sajnos nekem néha több hónap kell ahhoz, hogy kiolvassak egy-egy könyvet.

Nem túl okos módon több időt fordítok sokszor a telefonom és a laptopom nyomkodására, ami többnyire munkáról szól vagy épp, ha itthon van egy kis időm, akkor takarítok, rendet rakok, de van, hogy több könyvet olvasok egyszerre.
A hangulatomtól függ, hogy melyik könyv olvasását folytatom. Bevallom nagyon nehezen tudok teljes mértékben a szövegre koncentrálni (ez így volt a suliban is. Kérlek mondjátok, hogy ezzel nem vagyok egyedül!) , ezért mindig azt a könyvet folytatom, ami az adott lelkiállapotomnak megfelelő, így biztosan könnyebben szívom magamba a látottakat.
Most már itthon vagyok, de a pár napos nyaralásom alatt az Öröm könyvét folytattam, ami a Dalai Láma és az emberjogi aktivista Desmond Tutu érsek egy hetes találkozásán folytatott beszélgetéseket foglalja össze. Ez a két fantasztikus Nobel-békedíjas spirituális vezető tele van hihetetlen humorral, bölcsességekkel melyek arról szólnak, hogy miként őrizhetjük meg az örömet életünkben és valójában mi az öröm. Tiszta szívből ajánlom nektek ezt a könyvet! Mondanám, hogy letehetetlen, de sajnos néha szüneteltetem az olvasását, viszont mindig várom a pillanatot, amikor újra kézbe vehetem és folytathatom" - mesélte Instagram oldalán Regi.

Ázsia Expressz 2: Gáspár Evelin üvöltött, káromkodott - így veszekedett Janicsák Vecávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-azsia-expressz-2gaspar-evelin-uvoltott-karomkodott-igy-veszekedett-janicsak-vecaval.htmlGáspár Evelin magából kikelve üvöltött és káromkodott. Teljesen kiakadt Janicsák Vecáékon és Horváth Grétáékon.TV + SztárokOrigoVictoria Beckham elárulta hálószobatitkaikat: ezt csinálják David Beckhammelhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-victoria-beckham-elarulta-haloszoba-titkaikat-ezt-csinaljak-david-beckhammel.html20 éve alkot egy párt David és Victoria Beckham. A szexi divattervező elárulta, hogyan töltik idejüket a hálószobájukban.TV + Sztárok--Különös fóbiája van Emiliónak és feleségének: a vonatoktól irtóznakhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-kulonos-fobiaja-van-emilionak-es-felesegenek.htmlEmiliónak nincsenek jó emlékei a vonattal történő utazásról, amelynek nem más az oka, minthogy egy osztálykirándulás alkalmával kis híján a robogó járművön felejtették. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Janicsák Veca és Horváth Gréta között mély barátság szövődötthttp://www.life.hu/sztarok/20190918-azsia-expressz-2-janicsak-veca-es-horvath-greta-kozott-mely-baratsag-szovodott.htmlJanicsák Veca és Horváth Gréta barátságukról és annak kialakulásáról vallotak a Fem3Café műsorában. TV + SztárokOrigoElképesztően cuki volt Lőrincz Tamás kislánya: így reagált apukája győzelmérehttp://www.life.hu/sztarok/20190918-elkepesztoen-cuki-volt-lorincz-tamas-kislanya-igy-reagalt-apukaja-gyozelmere.htmlLőrincz Tamás aranyérmet szerzett a bírkózó-világbajnokságon, kislánya itthonról szurkolt a sportolónak: így reagált apukája győzelmére. TV + Sztárok--Játszótéren került konfliktusba egy anyukával Bárdosi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-jatszoteren-kerult-konfliktusba-egy-anyukaval-bardosi-ildiko.htmlBárdosi Ildikó elárulta, vele is előfordult már, hogy a játszótéren konfliktusba keveredett egy másik anyukával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.