Játszótéren került konfliktusba egy anyukával Bárdosi Ildikó

játszótér Bárdosi Sándor anyuka konfliktus szülő Bárdosi Ildikó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdosi Ildikó elárulta, vele is előfordult már, hogy a játszótéren konfliktusba keveredett egy másik anyukával.

Bárdosi Ildikó volt a FEM3 Café egyik vendége, ahol a játszótéri konfliktusok kerültek a középpontba. Bárdosi Sándor felesége elárulta, ő alapvetően nyugodt természetű, de neki is akadt már gondja más anyukával, miközben gyermekei játszottak. Elmesélte egyik nyári élményét.

Idén nyáron a Balatonon voltunk, ahol egy nagyon pici játszótér van. A mászóka 4-5 éveseknek való, és volt egy 9-10 éves kisfiú, elég agresszívan járt fel-alá, és még csúnyán is beszélt... Totálisan lesokkolt, hogy Sankónak olyan csúnya szavakat mondott, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Én nem szeretek köznevelni... Mások gyerekét biztosan nem nevelem meg, nem az én dolgom. De figyeltem utána, azt mondtam magamban, ha még egyszer előfordul, odamegyek hozzá. Aztán láttam, hogy az anyuka ott ül és telefonozik. Sankó aztán elkezdett kakaskodni a fiával. Odajött az anyuka, elkezdett egy másik anyukával sugdolózni. Mondtam, hogy ez nem szép dolog, ne csinálja, ha problémája van, mondja el nekem... Erre azt mondja, hogy két dolgot nem lehet egy játszótéren csinálni: felfelé mászni a csúszdán és homokot szúrni. És az én fiam felfelé mászott..."

Válaszolt a TV2 Szecsődi Kari kiborulásárahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-valaszolt-a-tv2-szecsodi-kari-kiborulasara.htmlA TV2 közleményben reagált Szecsődi Kari korábbi kiborulására. TV + Sztárok--Elképesztően cuki volt Lőrincz Tamás kislánya: így reagált apukája győzelmérehttp://www.life.hu/sztarok/20190918-elkepesztoen-cuki-volt-lorincz-tamas-kislanya-igy-reagalt-apukaja-gyozelmere.htmlLőrincz Tamás aranyérmet szerzett a bírkózó-világbajnokságon, kislánya itthonról szurkolt a sportolónak: így reagált apukája győzelmére. TV + Sztárok--Michael Schumacher elhagyhatta a párizsi kórházathttp://www.life.hu/sztarok/20190918-michael-schumacher-elhagyhatta-a-parizsi-korhazat.htmlMichael Schumacher a legnagyobb titkokban elhagyta a párizsi kórházat, ahova múlt hét elején vitték be. TV + Sztárok--Soha nem hallott Zámbó Jimmy dalokat mutat be a családhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-soha-nem-hallott-zambo-jimmy-dalokat-mutat-be-a-csalad.htmlZámbó Jimmy soha nem hallott dalait mutatja be a család hamarosan. TV + SztárokOrigoFiatalkori fotót posztolt Ónodi Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-fiatalkori-fotot-posztolt-onodi-eszter.htmlÓnodi Eszter egy fiatalkori fotóval lepte meg követőit. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Hódi Pamela sírva fakadt szállásuk láttán - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-azsia-expressz-2-hodi-pamela-sirva-fakadt-szallasuk-lattan-video.htmlHódi Pamela kiborult, és nem ok nélkül. Sírva fakadt, amikor meglátta, hol fogják este álomra hajtani a fejüket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.