Victoria Beckham elárulta hálószobatitkaikat: ezt csinálják David Beckhammel

Forrás: AFP/Cristina Quicler -
David Beckham hálószobatitok Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 éve alkot egy párt David és Victoria Beckham. A szexi divattervező elárulta, hogyan töltik idejüket a hálószobájukban.

Ha valaki azt gondolja, Victoria Beckham szaftos részleteket árult el szexuális életükről, akkor nagyot fog csalódni. A Spice girls tagból lett világhírű divattervező ennél sokkal vicceseb dolgot mesélt el a nagyközönségnek: ő és a férje drága arcmaszkokat tesznek az arcukra és úgy fekszenek egymás mellett. Mivel mindkettejüknek fontos az arcápolás, így ezt is együtt végzik - írta meg a Mirror.

David és Victoria Bekcham Forrás: AFP/Cristina Quicler

György herceg meghívná osztálytársait a Buckingham-palotábahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-gyorgy-herceg-meghivna-osztalytarsait-a-buckingham-palotaba.htmlGyörgy herceg szeretné meghívni magukhoz iskolatársait és barátait, de nem biztos, hogy ezt II. Erzsébet megengedi neki. TV + Sztárok--Válaszolt a TV2 Szecsődi Kari kiborulásárahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-valaszolt-a-tv2-szecsodi-kari-kiborulasara.htmlA TV2 közleményben reagált Szecsődi Kari korábbi kiborulására. TV + Sztárok--Különös fóbiája van Emiliónak és feleségének: a vonatoktól irtóznakhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-kulonos-fobiaja-van-emilionak-es-felesegenek.htmlEmiliónak nincsenek jó emlékei a vonattal történő utazásról, amelynek nem más az oka, minthogy egy osztálykirándulás alkalmával kis híján a robogó járművön felejtették.TV + SztárokOrigoFiatalkori fotót posztolt Ónodi Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-fiatalkori-fotot-posztolt-onodi-eszter.htmlÓnodi Eszter egy fiatalkori fotóval lepte meg követőit. TV + Sztárok--A tengerparton tette közszemlére méretes kebleit Kerry Katonahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-a-tengerparton-tette-kozszemlere-meretes-kebleit-kerry-katona.htmlThaiföldön monokinizett az Atomic Kitten egykori énekesnője, Kerry Katona. TV + Sztárok--2 éves lett Szinetár Dóra kisfia, Benjihttp://www.life.hu/sztarok/20190918-2-eves-lett-szinetar-dora-kisfia-benji.htmlSzinetár Dóráék a kis Benji második születésnapját ünnepelték szűk családi körben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.