Bikinire vetkőzött Kárpáti Rebeka - Fotó

modell szexi bikini Kárpáti Rebeka Lupa-tó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebeka bikiniben mutatta meg tökéletes testét.

Kárpáti Rebeka a Lupa-tónál járt, ahol készült róla néhány bikinis fotó. A csinos modell egy krémszínű darabba bújt, amely remekül állt rajta.

A képeket feltöltötte a közösségi oldalára is és a rajongók imádták. Volt, aki nem kertelt és kijelentette, szerinte ő az ország legszebb nője.

György herceg meghívná osztálytársait a Buckingham-palotábahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-gyorgy-herceg-meghivna-osztalytarsait-a-buckingham-palotaba.htmlGyörgy herceg szeretné meghívni magukhoz iskolatársait és barátait, de nem biztos, hogy ezt II. Erzsébet megengedi neki. TV + Sztárok--Válaszolt a TV2 Szecsődi Kari kiborulásárahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-valaszolt-a-tv2-szecsodi-kari-kiborulasara.htmlA TV2 közleményben reagált Szecsődi Kari korábbi kiborulására. TV + Sztárok--Kiderült, mi lesz Terry Black árván maradt gyerekeinek sorsahttp://www.life.hu/sztarok/20190919-kiderult-mi-lesz-terry-black-arvan-maradt-gyerekeinek-sorsa.htmlHétfőn, szeptember 16-án, szívműtétje után egy müncheni kürházban elhunyt Terry Black. Az előadóművész Németországban élt örökbefogadott gyerekeivel. Sokan aggódnak Daniért és Fannyért, egy darabog nem lehett tudni, mi lesz a sorsuk apjuk halála után.TV + SztárokOrigoDukai Regina elárulta, csak ritkán van ideje olvasni: de mindenkit olvasásra biztathttp://www.life.hu/sztarok/20190918-dukai-regina-elarulta-csak-ritkan-van-ideje-olvasni-de-mindenkit-olvasasra-biztat.htmlDukai Regina hosszú posztban vallott arról, hogy néha 1-1 könyv kiolvasása hónapokat vesz igénybe. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Demcsák Zsuzsa teljesen kiborult - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-azsia-expressz-2-demcsak-zsuzsa-teljesen-kiborult-video.htmlEgyre nehezebben viselik a versenyzők az indiai forróságot, a feladatok okozta hajtást és stresszt. Demcsák Zsuzsa borult ki ezúttal. TV + SztárokOrigoVictoria Beckham elárulta hálószobatitkaikat: ezt csinálják David Beckhammelhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-victoria-beckham-elarulta-haloszoba-titkaikat-ezt-csinaljak-david-beckhammel.html20 éve alkot egy párt David és Victoria Beckham. A szexi divattervező elárulta, hogyan töltik idejüket a hálószobájukban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.