Ilyés Jenifer utolsó esélyének látja a Sztárban sztár leszek! című műsort

Pintér Tibor Sztárban sztár leszek! Ilyés Jenifer énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyés Jenifer szerepelt már tehetségkutatóban, de az nem hozta meg számára az igazi sikert, amit most a Sztárban sztár leszek!-től remél. 

Pintér Tibor szerelme, Ilyés Jenifer jelenleg színházban játszik, de mindig énekesnői karriert szeretett volna. El is indult egy tehetségkutatóban, de az áttörést nem hozta meg számára. Most a Sztárban sztár leszek! című műsort látja az utolsó lehetőségének, hogy megvalósítsa álmát.

Pintér Tibor és Ilyés Jenifer Forrás: Instagram/Pintér Tibor

Ez a műsor az utolsó esélyem a valódi áttörése.

Story Magazinnak

Janicsák Veca kiakadt Gáspár Evelinrehttp://www.life.hu/sztarok/20190919-janicsak-veca-kiakadt-gaspar-evelinre.htmlJanicsák Veca a Gáspár Evelinnel folytatott vita után fakadt ki. Az is megfordult a fejében, hogy esetleg feladja az Ázsia Expresszt. TV + SztárokOrigoEgyelőre nem láthatja gyermekét Csilla, L.L. Junior volt párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190919-egyelore-nem-lathatja-gyermeket-csilla-ll-junior-volt-parja.htmlRendezni akarta viszonyát L.L. Junior és Csilla, de úgy tűnik, hogy nem sikerült mindent elsimítani. Csilla ügyvédje azt állítja, hogy az anya nem láthatja gyermekét. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2. - Horváth Gréta: "Büdös vagyok, szőrös a lábam"http://www.life.hu/sztarok/20190919-azsia-expressz-2-horvath-greta-budos-vagyok-szoros-a-labam.htmlHorváth Grétáék is harciasan menetelnek az Ázsia Expressz futamában. A küzdelmek közben többek közt arról kérdeztük a youtubert, kitől félt, mi hiányzik neki igazán, valamint hogyan éli meg a digitális detoxot. TV + SztárokÁzsia Expressz 2: így érezték magukat Janicsák Vecáék az idegen emberek otthonaibanhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-azsia-expressz-2-igy-ereztek-magukat-janicsak-vecaek-az-idegen-emberek-otthonaiban.htmlA végéhez közeledve egyre nagyobb feszültségeket élnek át az Ázsia Expressz szereplői. Janicsák Veca a Life.hu-nak elmondta, ő hogyan éli meg a konfliktusokat, és azt is megtudtuk, mi mindent szoktak csinálni, ha bekéredzkednek egy idegen család otthonába.TV + SztárokOrigoÖsszeveszett Joshi Bharat és Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/sztarok/20190919-osszeveszett-joshi-bharat-es-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa néhány héttel ezelőtt úgy összeveszett Joshi Bharattal, hogy azóta szóba sem állnak egymással. TV + SztárokOrigoKnapik Tamás otthagyta gyermekük anyja: magára maradt a kisfiúvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-knapik-tamas-otthagyta-gyermekuk-anyja-magara-maradt-a-kisfiuval.htmlKnapik Tamás hat éve megtalálta szerelmét, de sajnos a boldogságuk véget ért: a nő otthagyta őt és közös gyermeküket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.