Knapik Tamást otthagyta gyermeke anyja: magára maradt a kisfiúval

Forrás: Facebook/Fiesta zenekar -
Knapik Tamás anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Knapik Tamás hat éve megtalálta szerelmét, de sajnos a boldogságuk véget ért: a nő otthagyta őt és közös gyermeküket.

Knapik Tamás fiatal párjával a közösségi oldalon ismerkedett meg, szerelmük pedig nagyon hamar kiteljesedett. Első találkozásuk után összeköltöztek, mert nem akartak távkapcsolatot: Kata 250 kilométerre lakott egy pici, Borsod megyei faluban. Tamás azonban elment hozzá, a lány pedig összepakolta bőröndjét és feljött vele Budapestre. Ennek már hat éve, és sajnos a kezdeti boldogság nem tartott sokáig.

Knapik Tamást végleg elhagyta gyermeke anyja Forrás: Facebook/Fiesta zenekar

jött Kata, majd három és fél éve a fiunk, Mackóka, aki egy pillanat alatt mindent megváltoztatott.

Story Magazinnak

Nagypapa zaklatta perverz üzenetekkel Balázs Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190919-nagypapa-zaklatta-perverz-uzenetekkel-balazs-andit.htmlBalázs Andi hónapokon át kapott perverz üzeneteket egy nagypapától, ráadásul nyilvánosan, komment formájában. TV + SztárokOrigoZimány Linda még mindig szingli, de elárulta, van néhány kiszemeltjehttp://www.life.hu/sztarok/20190919-zimany-linda-meg-mindig-szingli-de-elarulta-van-nehany-kiszemeltje.htmlZimány Linda elárulta, nem akar többé szingli lenni, nagyon szeretne már párkapcsolatban élni. TV + SztárokOrigoBikinire vetkőzött Kárpáti Rebeka - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-bikinire-vetkozott-karpati-rebeka.htmlKárpáti Rebeka bikiniben mutatta meg tökéletes testét. TV + SztárokOrigoDNS-tesztet csináltatott Flipper Öcsi lehetséges gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20190919--dnstesztet-csinaltatott-flipper-ocsi-lehetseges-gyermeke.htmlNemsokára kiderül, hogy van-e eltitkolt gyermeke Flippet Öcsinek: DNS-tesztet csináltatott a fiata férfi, akinek édesanyja azt állította, hogy Flipper Öcsi az apja. TV + SztárokKiderült, mi lesz Terry Black árván maradt gyerekeinek sorsahttp://www.life.hu/sztarok/20190919-kiderult-mi-lesz-terry-black-arvan-maradt-gyerekeinek-sorsa.htmlHétfőn, szeptember 16-án, szívműtétje után egy müncheni kürházban elhunyt Terry Black. Az előadóművész Németországban élt örökbefogadott gyerekeivel. Sokan aggódnak Daniért és Fannyért, egy darabog nem lehett tudni, mi lesz a sorsuk apjuk halála után.TV + SztárokOrigoDukai Regina elárulta, csak ritkán van ideje olvasni: de mindenkit olvasásra biztathttp://www.life.hu/sztarok/20190918-dukai-regina-elarulta-csak-ritkan-van-ideje-olvasni-de-mindenkit-olvasasra-biztat.htmlDukai Regina hosszú posztban vallott arról, hogy néha 1-1 könyv kiolvasása hónapokat vesz igénybe. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.