Nótár Mary kiakadt az Ázsia Expresszt nézve: Horváth Grétát és párját bírálta

Forrás: Instagram Nótár Mary -
Nótár Mary Ázsia Express beszólás Horváth Gergely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nótár Mary is lelkesen követi az Ázsia Expressz második évadának történéseit. Az énekesnőnél elszakadt a cérna, amikor Horváth Gréta szerelme, Dávid Gáspár Zsoltin poénkodott.

Nem csak egymásból váltanak ki indulatokat az Ázsia Expressz szereplői, hanem a nézőkből is. Ezúttal Nótár Mary elégelte meg, ahogya Meggyes Dávid beszélt Gáspár Zsoltiról a háta mögött. A celeb párja azzal poénkodott, hogy szerinte Zsolti nem tud elszámolni 179-ig se. Marynél itt szakadt el a cérna és InstaStoryban osztotta meg nemtetszését.

Nótár Mary, Ázsia Expressz 2 Forrás: InstaStory

Janicsák Veca kiakadt Gáspár Evelinrehttp://www.life.hu/sztarok/20190919-janicsak-veca-kiakadt-gaspar-evelinre.htmlJanicsák Veca a Gáspár Evelinnel folytatott vita után fakadt ki. Az is megfordult a fejében, hogy esetleg feladja az Ázsia Expresszt. TV + SztárokOrigoEgyelőre nem láthatja gyermekét Csilla, L.L. Junior volt párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190919-egyelore-nem-lathatja-gyermeket-csilla-ll-junior-volt-parja.htmlRendezni akarta viszonyát L.L. Junior és Csilla, de úgy tűnik, hogy nem sikerült mindent elsimítani. Csilla ügyvédje azt állítja, hogy az anya nem láthatja gyermekét. TV + Sztárok--Cinthya Dictator szerelméről, Molnár Tamásról mesélt: 10 éve ismerik egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20190919-cinthya-dictator-szerelmerol-molnar-tamasrol-meselt-10-eve-ismerik-egymast.htmlCinthya Dictator és Molnár Tamás már 10 éve ismerik egymást. Közösségi oldalaikon közzétettek egy akkor és most fotót. Az extravagáns kinézetű celeb kapcsolatukról vallott.TV + SztárokOrigoSingh Vikinek sikerült elfogadnia önmagáthttp://www.life.hu/sztarok/20190919-singh-vikinek-sikerult-elfogadnia-onmagat.htmlSingh Viki elárulta, mára sikerült elfogadnia önmagát és még a széles csípőjét is szereti. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelin nem a pénzért vágott neki a kalandnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-azsia-expressz-2-gaspar-evelin-nem-a-penzert-vagott-neki-a-kalandnak.htmlGáspár Evelin és Zsolti együtt küzdenek az Ázsia Expressz fődíjáért. Evelin a Life.hu-nak elmondta, őt mi motiválja a versenyben, valamint Zsoltit hogyan tudja összekaparni, amikor ő erőnléte határán vergődik.TV + SztárokOrigoKiderült, mi lesz Terry Black árván maradt gyerekeinek sorsahttp://www.life.hu/sztarok/20190919-kiderult-mi-lesz-terry-black-arvan-maradt-gyerekeinek-sorsa.htmlHétfőn, szeptember 16-án, szívműtétje után egy müncheni kürházban elhunyt Terry Black. Az előadóművész Németországban élt örökbefogadott gyerekeivel. Sokan aggódnak Daniért és Fannyért, egy darabog nem lehett tudni, mi lesz a sorsuk apjuk halála után.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.