Singh Viki test elfogadás külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki elárulta, mára sikerült elfogadnia önmagát és még a széles csípőjét is szereti.

Singh Viki egy hosszú és őszinte vallomással állt elő a közösségi oldalán. A bejegyzése arról szól, mennyit bántották őt korábban a külseje miatt és ő sem tudta elfogadni saját magát. Idővel azonban belátta, minden ember más, és mára eljutott odáig, hogy végre észreveszi magán azt, ami szép. Mint írja, kifejezetten szereti a sötétebb bőrét, a hosszú haját és szélesebb csípőjét.

Megtanultam elfogadni a testemet, megtanultam szeretni a hibáimat! Pl. Szeretem, hogy széles a csípőm, mert emiatt jól állnak a nőcis ruhák... Szeretem, hogy szőrös vagyok, mert bár gyakorlatilag az egész testemet gyantázni kell, de a hajam cserébe földig megnő, dús és erős... Megszerettem a kreol bőrömet amit régen szégyelltem mert sokat csúfoltak miatta!! Mára rájöttem mennyire szépek a "barna lányok"! És, hogy én is szép vagyok! és igen, valószínűleg soha nem lesz kockás hasam sem mert mikor 47 kilós voltam és nem ettem semmit, akkor is "3 hurkám volt", de ezzel sincs baj, mert Indiában azt mondják a "legjobb kurtizánoknak 3 hurkás a hasuk"" – írta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

OLVASD EL!! Ma este a #jakupcsekplusz vendégeként láthattatok az @atv_magyarorszag műsorán! Köszönöm a meghívást és a beszélgetést ❤️ A téma a testképzavar... igen... én is küzdöttem/ küzdök ezzel... önmagam szeretete, elfogadása... most tanulom ezt én is, de azt érzem jó úton járok! Tudom, hogy nem vagyok tökéletes!! És tudjátok mit?? Nem is bánom!!! Nincs olyan, hogy tökéletes, de már önmagában az, ha tökéletességre törekszel tönkre tudja tenni az EGÉSZ ÉLETEDET!!!! Tudjátok mennyit kínoztam magam tini ként?? Napközben a suliban soha nem ettem, hogy lapos maradjon a hasam! Eldugtam ( vagy kidobtam) anyu szendvicseit amiket nekem csomagolt , mert “menő” volt koplalni, és vékonynak lenni... olyan soványra éheztettem magam gimiben , hogy az osztálytársaim “stickletti” Vikinek csúfoltak... aztán elkezdtem enni és a triplája jött fel... akkor persze gyűlöltem magam! Az étel olyan volt mint valami ellenség... Gyűlöltem magam mert éhes vagyok!! utáltam, hogy azt éreztem bármit megeszek az meglátszik rajtam!! Azóta nyilván rengeteg idő telt el... megtanultam elfogadni a testemet, megtanultam szeretni a hibáimat! Pl. Szeretem, hogy széles a csípőm, mert emiatt jól állnak a nőcis ruhák.. ❤️Szeretem, hogy szőrös vagyok, mert bár gyakorlatilag az egész testemet gyantázni kell, de a hajam cserébe földig megnől , dús és erős...❤️ Megszerettem a kreol bőrömet amit régen szégyelltem mert sokat csúfoltak miatta!! Mára rájöttem mennyire szépek a “barna lányok”!! És, hogy én is szép vagyok!!! ❤️és igen, valószínüleg soha nem lesz kockás hasam sem mert mikor 47 kilós voltam és nem ettem semmit, akkor is “3 hurkám volt”, de ezzel sincs baj, mert indiában azt mondják a “legjobb kurtizánoknak 3 hurkás a hasuk” Elfogadtam, hogy hülye vagyok matekból és földrajzból, nem tudok tájékozodni, nem tudok megjegyezni gyakorlatilag semmit( neveket, dátumokat..stb) viszont kaptam a Jóstentől tehetséget és a zene szeretetét, kaptam önállóságot és talpraesettséget aminek köszönhetően a jég hátán is megélek... Erős vagyok és kitartó...És nagyon szerencsés, mert kaptam egy olyan férfit mint a párom...❤️

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.