Krokodilokkal teli vízbe esett Szorcsik Viki: videó

krokodil videó Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Viki a Fem3Caféban mesélte el, hogyan esett bele a krokodilokkal teli vízbe és hogyan veszítette el a telefonjában lévő emlékeit.

Mexikóban nyaralt barátnőjével Szorcsik Viki, aki imád utazás közben fotókat készíteni, megörökíteni a élményeket. Kajakozás közben azonban elveszítette az egyensúlyát, majd beleesett a vízbe, amiben hemzsegtek a krokodilok.

Szandi és lánya, Blanka közös produkcióra készülnek: egyelőre titkolják, hol lesznek láthatókhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-szandi-es-lanya-blanka-kozos-produkciora-keszulnek-egyelore-titkoljak-hol-lesznek-lathatok.htmlSzandi és lánya, Blanka közösen légtornásznak. Anya és lánya nagy dobásra készülnek, ám egyelőre titkolják, hol és mikor láthatjuk őket.TV + SztárokOrigoIstenes Bence családi nehézségeikről vallott: második gyerekük születése után voltak problémáikhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-istenes-bence-csaladi-nehezsegeikrol-vallott-masodik-gyerekuk-szuletese-utan-voltak-problemaik.htmlIstenes Bence nem csak a jót osztja meg követőivel, szerinte fontos, hogy a nehézségeket is elmesélje követőinek. Kétgyerekes apaként elárulta, mi a legnehezebb az életükben.TV + SztárokOrigoKandász Andi megmutatta élete szerelmét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-kandasz-andi-megmutatta-elete-szerelmet-foto.htmlKandász Andi közösségi oldalán mutatta meg szerelmét. TV + SztárokOrigoDráma a szerelemkereső műsorban: egy játékosnak egészségi állapota miatt kellett feladni a versenythttp://www.life.hu/sztarok/20190920-drama-a-szerelemkereso-musorbanegy-jatekosnak-egeszsegi-allapota-miatt-kellett-feladni-a-versenyt.htmlA Love Islandben olyan fordulat történt, amire a legvadabb álaminkban sem gondoltunk volna. A szerelmét megtaláló Gábornak távoznia kellett. TV + Sztárok--L.L. Junior élő videóbejegyzésben tisztázta exével való viszonyát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-ll-junior-elo-videobejegyzesben-tisztazta-exevel-valo-viszonyat-video.htmlL.L. Junior és Hopp Csilla néhány héttel ezelőtt veszítetteék el 3 éves kisfiukat, Dávidkát. A gyász nem csitul, a szülők és nagyfiuk, Lacika kapcsolatáról pedig naponta jellenek meg új hírek. Ezekre reagált élő bejelentkezésében a rapper.TV + SztárokOrigoNótár Mary kiakadt az Ázsia Expresszt nézve: Horváth Grétát és párját bíráltahttp://www.life.hu/sztarok/20190919-notar-mary-kiakadt-az-azsia-expresszt-nezve-horvath-gretat-es-parjat-biralta.htmlNótár Mary is lelkesen követi az Ázsia Expressz második évadának történéseit. Az énekesnőnél elszakadt a cérna, amikor Horváth Gréta szerelme, Dávid Gáspár Zsoltin poénkodott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.