Sebestyén Ágnes összeköltözés VV Hunor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo exe és VV Hunor kapcsolatuk alatt sokszor szakítottak és békültek ki. A szerelmesek a villában szerettek egymásba, amikor Ági egy éjszakába látogatóba érkezett a luxusbörtöbe. Viharos kapcsolatuk úgy tűnik, ezúttal révbe ért.

Sebestyén Ági és VV Hunor kapcsolata sokszor futott zátonyra, de valamiért mégis mindig egymásra találtak a szerelmesek. Ezúttal hatalmas örömhírt közölt Pumped exe: összeköltöznek.

Ági azt is elárulta, hogy az egykori ValóVilág játékos költözik hozzá.

Sebestyén Ági összeköltözött VV Hunorral Forrás: InstaStory

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Boldog Névnapot Kicsiss ❤️ @doboshunor #mood #love #couplesgoals #couple #live #style #lucky #mylove

(@sebestyenagnes_official) által megosztott bejegyzés,

Kandász Andi megmutatta élete szerelmét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-kandasz-andi-megmutatta-elete-szerelmet-foto.htmlKandász Andi közösségi oldalán mutatta meg szerelmét. TV + SztárokOrigoRetteg Gregor Bernadett: patkányméreggel akarták megmérgezni az állatatihttp://www.life.hu/sztarok/20190920-retteg-gregor-bernadett-patkanymereggel-akartak-megmergezni-az-allatati.htmlGregor Bernadett hatalmas állatvédő, otthonát is rengeteg kisállattal osztja meg. Nem is csoda, ha sokkot kapott, amikor a lábtörlőjén egy méreggel tűzdelt virsli darabot talált. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa bevallotta: Ázsiában tanult meg feltétel nélkül szeretni valakithttp://www.life.hu/sztarok/20190920-demcsak-zsuzsa-bevallottaazsiaban-tanult-meg-feltetel-nelkul-szeretni-valakit.htmlMeglepő kijelentést tett a kétgyeres Demcsák Zsuzsa. Ázsiában tanult meg feltétel nélkül szeretni... TV + SztárokOrigoJanicsák Veca elárulta, milyen hatással volt kapcsolatukra az Ázsia Expresszhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-janicsak-veca-elarulta-milyen-hatassal-volt-kapcsolatukra-az-azsia-expressz.htmlJanicsák Veca és férje, Ábel kapcsolatát megerősítette és meg is változtatta az Ázsia Expressz. Erről mesélt az énekesnő. TV + SztárokOrigoBalázs Andit egy háromunokás nagypapa zaklatta közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-balazs-andit-egy-haromunokas-nagypapa-zaklatta-kozossegi-oldalan.htmlBalász Andit hosszú ideig zaklatta közösségi oldalán egy férfi. A színésznő folyamatosan tiltotta a szexuális töltetű kommenteket, majd kiderítette, ki írja őket. Maga is meglepődött.TV + Sztárok--Kollányi Zsuzsi kisfia felállt és járni kezdett: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-kollanyi-zsuzsi-kisfia-felallt-es-jarni-kezdett-video.htmlKollányi Zsuzsi ikerfiai hatalmasat nőttek. A büszke anyuka megmutatta, hogyan áll és indul el kisfia. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.