Szandi és lánya, Blanka közös produkcióra készülnek: egyelőre titkolják, hol lesznek láthatók

légtorna produkció anya-lánya Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi és lánya, Blanka közösen légtornásznak. Anya és lánya nagy dobásra készülnek, ám egyelőre titkolják, hol és mikor láthatjuk őket.

Lélegzetelállító fotót posztolt lányával Szandi: a levegőben lógva gyakorolnak.

"Ma elkezdtük a gyakorlást Blankával, aki életében először próbálja ki a gurtnit. Hamarosan egy igazán izgalmas és látványos anya-lánya produkcióval fogunk bemutatkozni a porondon! Hogy hol és mikor? Azt majd később elmondom!" - írta fotója mellé kommentben az énekesnő.

Istenes Bence családi nehézségeikről vallott: második gyerekük születése után voltak problémáikhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-istenes-bence-csaladi-nehezsegeikrol-vallott-masodik-gyerekuk-szuletese-utan-voltak-problemaik.htmlIstenes Bence nem csak a jót osztja meg követőivel, szerinte fontos, hogy a nehézségeket is elmesélje követőinek. Kétgyerekes apaként elárulta, mi a legnehezebb az életükben.TV + SztárokOrigoKandász Andi megmutatta élete szerelmét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-kandasz-andi-megmutatta-elete-szerelmet-foto.htmlKandász Andi közösségi oldalán mutatta meg szerelmét. TV + SztárokOrigoBalhéba keveredett Bárdosi Sanyi és Növényi Norbi: a Balatonnál történthttp://www.life.hu/sztarok/20190920-balheba-keveredett-bardosi-sanyi-es-novenyi-norbi-a-balatonnal-tortent.htmlBárdosi Sanyi és Növényi Norbi a A helyettesítők című műsorban ismét hozta a formáját. A két jómadár ezúttal vicibicajok kölcsönzésébe segített bele, miközben egy hatalmas csínytevést is elkövettek. TV + SztárokOrigoMádai Vivien pizsamában és melltartóban mutatta meg idomait: szexi fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-madai-vivien-pizsamaban-es-melltartoban-mutatta-meg-idomait-szexi-foto.htmlMádai Vivien gyönyörűbb mint valaha és ezt közösségi oldalán naponta bizonyítja is. Ezúttal egy érzéki fotót posztolt. TV + SztárokOrigoBalázs Andit egy háromunokás nagypapa zaklatta közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-balazs-andit-egy-haromunokas-nagypapa-zaklatta-kozossegi-oldalan.htmlBalász Andit hosszú ideig zaklatta közösségi oldalán egy férfi. A színésznő folyamatosan tiltotta a szexuális töltetű kommenteket, majd kiderítette, ki írja őket. Maga is meglepődött.TV + Sztárok--Kim Kardashian anyját kórházba kellett szállítani: saját testőrei támadtak ráhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-kim-kardashian-anyjat-korhazba-kellett-szallitani-sajat-testorei-tamadtak-ra.htmlKris Jennert lánya testőrei támadták meg és teperték a földre. A sztárnagyi megsérült és kórházba kellett szállítani. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.