Varga Izabella megmutatta édesanyját - Fotó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Varga Izabella fotó anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Izabella megmutatta gyönyörű édesanyját, és azt is elárulta, mi az, amit tőle tanult.

Varga Izabella számára rendkívül fontos a család, ezt az értékrendet pedig anyukájától tanulta. A 71 éves Klára asszonyt nem sokszor láthattuk együtt színésznő lányával, de most közösen szerepeltek, Iza pedig elárulta, mit köszönhet a szüleinek.

"Hálás vagyok anyuéknak, hogy az önazonosságra való törekvést belém kódolták. Kíváncsiak voltak arra, ki vagyok, ki lehetek, és hagyták megélni a dolgokat, hibázni, tévútra menni. A feltétel nélküli szeretet tudatában nőttem fel, amit feltétlen bizalommal koronáztak meg. Ennek köszönhető, hogy olyan sokszor meg tudtam valósítani azt, amitbe belevágtam. (...) Anyutól tanultam meg, hogy nőnek lenni jó, és hogy az önfeláldozás az egyik legszebb dolog a világon. A példáján láttam, hogy a család és a gyerekek a legfontosabbak az életben, és azt is, hogy érdemes miattuk lemondani álmokról, vágyakról, mert ez az áldozat bőven megtérül" - árulta el Iza a Story Magazinnak.

Schmuck Andor elárulta, kik lesznek esküvőjén a tanúkhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-schmuck-andor-elarulta-kik-lesznek-eskuvojen-a-tanuk.htmlFotó: Szabó Gábor - OrigoSelma Blair meztelenül mutatta meg alsó felét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-selma-blair-meztelenul-mutatta-meg-also-felet.htmlA súlyos betegséggel küzdő Selma Blair meztelen alsótesttel mutatta meg magát. TV + Sztárok--Tagadják, hogy összevesztek: így van most egymással Demcsák Zsuzsa és Joshi Bharathttp://www.life.hu/sztarok/20190920-tagadjak-hogy-osszevesztek-igy-van-most-egymassal-demcsak-zsuzsa-es-joshi-bharat.htmlA napokban röppent fel a hír, hogy Joshi Bharat és Demcsák Zsuzsa legendás barátságának vége, összevesztek. Az érintettek most a TV2 Mokka című műsorában cáfolták ezt.TV + SztárokOrigoA királyi család szakértője állítja: Katalin hercegné újra terheshttp://www.life.hu/sztarok/20190920-a-kiralyi-csalad-szakertoje-allitja-katalin-hercegne-ujra-terhes.htmlA királyi család spanyol szakértője, Aranzazu Santos López azt állítja, hogy a hercegné szokáisaból arra következtet, ismét várandós - írja az Express. TV + Sztárok--Szörnyű időszakon megy keresztül Risztov Éva: "A szívem belül megszakad"http://www.life.hu/sztarok/20190920-szornyu-idoszakon-megy-keresztul-risztov-eva.htmlKét héten belül mindkét nagymamáját elveszítette Risztov Éva. Az egykori úszónő nagyon nehéz időszakon megy keresztül.TV + SztárokOrigoReagált Ördög Nóra a vádakra: azt állították, nem pártatlan az Ázsia Expresszbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-reagalt-ordog-nora-a-vadakra-azt-allitottak-nem-partatlan-az-azsia-expresszben.htmlÖrdög Nórát néhány kommentelő azzal vádolta, hogy nem pártatlan az Ázsia Expresszben: reagált. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.