Bereczki Krisztián elaludt a volán mögött: majdnem tragédia történt - videó

videó Bereczki Krisztián vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Krisztián kezdő testépítős élményeiről mesélt. Elárulta, annyira túlhajtotta magát, hogy egyszer majdnem tragédia történt.

Vékony fiúként rengeteget kellett dolgoznia Bereczki Krisztiánnak azért, hogy a testépítők világában elfogadják. 3-4 órákat aludt és egyfolytában edzett. Egyszer majdnem tragédia is történt a túlhajszoltságából: elaludt a volán mögött.

„Egy éven keresztül körülbelül 3-4 órát tudtam csak aludni, versenyre készültem. Egyszer el is aludtam hazafelé az autóban, nekimentem a szalagkorlátnak. Szerencsére időben elkaptam a kormányt és nem történt nagyobb baj. Pont nem jött semmi... Kicsit elbóbiskoltam, és úgy mentem át a szembejövő sávba, ahol elkaptam a szalagkorlátot. De ha valami jött volna, akkor valószínűleg most nem ülnék itt" - mesélte el Joshi Bharat műsorában az Ázsia Expressz sztárja.

L.L. Junior találkozna azzal a férfival, aki halálra gázolta kisfiáthttp://www.life.hu/sztarok/20190921-ll-junior-talalkozna-azzal-a-ferfival-aki-halalra-gazolta-kisfiat.htmlL.L. Junior levelet kapott attól a férfitól, aki halálra gázolta kisfiát. Bár a sofőr vétlen volt a tragédiában, mégis rettentően lesújtotta a 3 éves kisfiú szörnyű balesete.TV + SztárokOrigoPintér Adrienn, Ada fehérneműben kortyolja a reggeli kávéját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-pinter-adrienn-ada-fehernemuben-kortyolja-a-reggeli-kavejat-foto.htmlPintér Adrienn, Ada megmutatta, milyen egy tökéletes őszi reggel. TV + SztárokOrigoGalambos Lajos a felfüggesztett büntetést is vállalná, azért, hogy ne kelljen börtönbe menniehttp://www.life.hu/sztarok/20190921-galambos-lajos-a-felfuggesztett-buntetest-is-vallalna-azert-hogy-ne-kelljen-bortonbe-mennie.html4 éve tart Galambos Lajos gáz- és áramlopási ügye. A zenész belebetegedett a perbe, már a felfügesztett börtön is vállalná. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBrad Pitt exével távozott a filmjét bemutató partiról: vajon ismét együtt vannak?http://www.life.hu/sztarok/20190921-brad-pitt-exevel-tavozott-a-filmjet-bemutato-partirol-vajon-ismet-egyutt-vannak.htmlBrad Pitt Hollywood legsármosabb szívtiprója, aki ráadásul Angelina Jolie-val való válása óta szabad préda is. Nem is csoda, hogy a fél világ azzal foglalkozik, vajon mikor talál rá a szerelem. Úgy tűnik, jó úton halad...TV + Sztárok--Katalin hercegné újra várandós? Árulkodó jelekhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-katalin-hercegne-ujra-varandos-arulkodo-jelek.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg három gyönyörű gyerek szülei, sokak szerint hamarosan ismét bővül a család.TV + Sztárok--Istenes Bence családi nehézségeikről vallott: második gyerekük születése után voltak problémáikhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-istenes-bence-csaladi-nehezsegeikrol-vallott-masodik-gyerekuk-szuletese-utan-voltak-problemaik.htmlIstenes Bence nem csak a jót osztja meg követőivel, szerinte fontos, hogy a nehézségeket is elmesélje követőinek. Kétgyerekes apaként elárulta, mi a legnehezebb az életükben.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.