Ázsia Expressz 2.: Így viseli Ördög Nóri a szörnyű hőséget

Forrás: Origo -
Ördög Nóra Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábbi évadhoz hasonlóan idén is Ördög Nóri az Ázsia Expressz műsorvezetője. Nóri a Life.hu-nak mesélt az idei mezőnyről, valamint arról, hogyan bírják elviselni az elviselhetetlennek tűnő hőséget.

Pikali Gerda kiszúrt kollégájával: ezt tette a Jóban Rosszban nyomozónőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190921-pikali-gerda-megviccelte-kollegajat-joban-rosszban.htmlA Jóban Rosszban nyomozőnőjét alakító Pikali Gerda megviccelte munkatársát: Nem irigyeljük. TV + Sztárok--A legnagyobb ttokban temették el Szaxi Maxithttp://www.life.hu/sztarok/20190921-a-legnagyobb-ttokban-temettek-el-szaxi-maxit-fekete-gyulat.htmlA legnagyobb titokban, a nyilvánosság teljes kizárásával temették el a cinkotai temetőben az augusztusban elhunyt zenészt, Fekete Gyulát, ahogy a közönség ismerte, Szaxi Maxit. A család azért döntött így, mert nem szerették volna, hogy a búcsú pillanatában zavarják őket. TV + Sztárok--Dobó Kata nem mindig tudott megfelelni édesapja elvárásainakhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-dobo-kata-nem-mindig-tudott-megfelelni-edesapja-elvarasainak-matek-fizika.htmlDobó Kata gyerekkoráról mesélt: a színésznő elmondta, komoly elvárásoknak kellett megfelelnie, ami megnehezítette az életét. TV + SztárokOrigoHajléktalan lett, az utcán él George Michael utolsó élettársahttp://www.life.hu/sztarok/20190915-hajlektalan-lett-az-utcan-el-george-michael-utolso-elettarsa-fadi-fawaz.htmlNem tudja fizetni, így napokkal ezelőtt elhagyta szállodai szobáját és az utcán él Fadi Fawaz, George Michael utolsó élettársa. TV + Sztárok--Gáspár Zsolti: 'A mai napig félek apukámtól"http://www.life.hu/sztarok/20190915-gaspar-zsolti-a-mai-napig-felek-apukamtol-azsia-expressz.htmlAz Ázsia Expressz 2. kapcsán vendégeskedett Joshi Bharatnál Gáspár Zsolti a FEM3Caféban. A realityszereplő elmondta, a mai napig tart édeapjától, de egyben ő is a példaképe. TV + SztárokOrigoÁgyban készült szelfivel gyűjti a lájkokat Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20190915-agyban-keszult-szelfivel-gyujti-a-lajkokat-toth-andi-enekesno.htmlTóth Andi tudja mitől döglik a légy. Nem először készít magáról ultraszexi fotót, rajongói szerint vélhetően nem is utoljára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.