Ázsia Expressz 2.: Kandász Andi kitálal, ilyen a viszonya Demcsák Zsuzsával

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
Demcsák Zsuzsa Kandász Andrea Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utazós magazinokból már jól ismert Kandász Andi  Demcsák Zsuzsával menetel az Ázsia Expressz hajrájában. Andi a Life.hu-nak elmondta, milyen a viszonya Zsuzsával, valamint hogyan bírják a hetek óta tartó játékot.

Pikali Gerda kiszúrt kollégájával: ezt tette a Jóban Rosszban nyomozónőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190921-pikali-gerda-megviccelte-kollegajat-joban-rosszban.htmlA Jóban Rosszban nyomozőnőjét alakító Pikali Gerda megviccelte munkatársát: Nem irigyeljük. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2.: Így viseli Ördög Nóri a szörnyű hőségethttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-igy-viseli-ordog-nori-a-szornyu-hoseget.htmlA korábbi évadhoz hasonlóan idén is Ördög Nóri az Ázsia Expressz műsorvezetője. Nóri a Life.hu-nak mesélt az idei mezőnyről, valamint arról, hogyan bírják elviselni az elviselhetetlennek tűnő hőséget.TV + SztárokOrigoSzerelmes fotót posztolt Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190915-szerelmes-fotot-posztolt-demcsak-zsuzsa-krishannal.htmlAz Ázsia Expressz forgatási szüneteiben került közelebb Demcsák Zsuzsa és Krishan. A pár már kint összeházasodott, de úgy tervezik, Magyarországon is kimondják a boldogító igent. TV + SztárokOrigoGáspár Zsolti: 'A mai napig félek apukámtól"http://www.life.hu/sztarok/20190915-gaspar-zsolti-a-mai-napig-felek-apukamtol-azsia-expressz.htmlAz Ázsia Expressz 2. kapcsán vendégeskedett Joshi Bharatnál Gáspár Zsolti a FEM3Caféban. A realityszereplő elmondta, a mai napig tart édeapjától, de egyben ő is a példaképe. TV + SztárokOrigoSzakember segítségével lendült túl nehéz időszakán Jaksity Katahttp://www.life.hu/sztarok/20190914-szakember-segitsegevel-lendult-tul-nehez-idoszakan-jaksity-kata-musorvezeto.html22 év házasság után vált el egymástól Jaksity Kata és férje. A műsorvezető nem tagadja, megviselték a 2 éve történtek, olyannyira, hogy szakember segítségét is igénybe vette. TV + SztárokOrigoKitálalt a testőre: a pedofilbotrányok tették tönkre Michael Jacksonthttp://www.life.hu/sztarok/20190914-kitalal-a-testore-a-pedofilbotranyok-tettek-tonkre-michael-jacksont.htmlA hivatlos álláspont szerint Michael Jackson gyógyszertúladagolásból eredő szívlaállásba halt bele. Orvosát, Conrad Murray-t 2011-ben ítélték börtönre, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. Jacko testőre, Matt Fides szerint azonban a baj már korábbra datálható.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.