Dobó Kata nem mindig tudott megfelelni édesapja elvárásainak

Forrás: Dobó Kata / Instagram -
Dobó Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata gyerekkoráról mesélt: a színésznő elmondta, komoly elvárásoknak kellett megfelelnie, ami megnehezítette az életét. 

„Apukámnak három műszaki diplomája volt, viszont én nagyon rossz voltam matekból és fizikából. Bár ő próbált engem korrepetálni, hamar elvesztette a türelmét, én pedig sosem szerettem ezt a két tantárgyat. Hiába nincs szükségem ezekre a dolgokra, mióta felnőtt életet élek, mégis megkeserítette a gyermekkoromat, hogy nem tudtam megfelelni ezeknek az elvárásoknak" – idézi Kata a NőComment!-ben elhangzott szavait a Ripost.

Forrás: Dobó Kata / Instagram

Száguldozással kapcsolódik ki Dér Henihttp://www.life.hu/sztarok/20190921-szaguldozassal-kapcsolodik-ki-der-heni-gokart.htmlAz énekesnő amikor csak teheti szívesen pattan gokartautóba és szeli a pályán a köröket. Legutóbb az Édesítő műsorvezetőjét, Molnár Andit is sikerült maga mögé utasítania.TV + SztárokOrigoSzerelmes fotót posztolt Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190915-szerelmes-fotot-posztolt-demcsak-zsuzsa-krishannal.htmlAz Ázsia Expressz forgatási szüneteiben került közelebb Demcsák Zsuzsa és Krishan. A pár már kint összeházasodott, de úgy tervezik, Magyarországon is kimondják a boldogító igent. TV + SztárokOrigoIlyen cuki kislány volt Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20190915-ilyen-cuki-kislany-volt-toth-andi-enekesno.htmlKamaszlányként ismerte meg az ország Tóth Andit, ma gyönyörű fiatal nőként tündököl. Most pedig megmutatta, hogyan nézett ki gyerekként. TV + SztárokOrigoGáspár Zsolti: 'A mai napig félek apukámtól"http://www.life.hu/sztarok/20190915-gaspar-zsolti-a-mai-napig-felek-apukamtol-azsia-expressz.htmlAz Ázsia Expressz 2. kapcsán vendégeskedett Joshi Bharatnál Gáspár Zsolti a FEM3Caféban. A realityszereplő elmondta, a mai napig tart édeapjától, de egyben ő is a példaképe. TV + SztárokOrigoMár most nagyon várja a Halloweent Erdélyi Mónika és lányahttp://www.life.hu/sztarok/20190914-mar-most-nagyon-varja-halloweent-erdelyi-monika-es-lanya.htmlA Halloween Magyarországon megosztó ünnep: vannak, akik imádják, mások szerint nem része a mi kultúránknak. Nos, Erdélyi Mónika és lánya, Molli az előbbiek közé tartoznak. TV + SztárokOrigoKitálalt a testőre: a pedofilbotrányok tették tönkre Michael Jacksonthttp://www.life.hu/sztarok/20190914-kitalal-a-testore-a-pedofilbotranyok-tettek-tonkre-michael-jacksont.htmlA hivatlos álláspont szerint Michael Jackson gyógyszertúladagolásból eredő szívlaállásba halt bele. Orvosát, Conrad Murray-t 2011-ben ítélték börtönre, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. Jacko testőre, Matt Fides szerint azonban a baj már korábbra datálható.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.