L.L. Junior találkozna azzal a férfival, aki halálra gázolta kisfiát

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
halálos gázolás sofőr L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior levelet kapott attól a férfitól, aki halálra gázolta kisfiát. Bár a sofőr vétlen volt a tragédiában, mégis rettentően lesújtotta a 3 éves kisfiú szörnyű balesete.

Junior nem érzi úgy, hogy a sofőr vétkes volt a balesetben, ezt a rendőrségi vizsgálatok is alátámasztották. Hajlandó lenne találkozni a férfival.

L.L. Junior Forrás: Facebook/L.L. Junior

„Kaptam tőle egy levelet. Nagyon megindított, látszik, hogy a könnyeivel küszködött, miközben írta. Ez a tragédia az ő életét is végigkíséri, nagyon sajnáljuk őt is. Egyáltalán nem hibáztatjuk, és nyitottak vagyunk egy találkozóra vele. Sem őt, sem a fiaim anyukáját nem hibáztatom" - mondta Junior a Ripostnak.

Pintér Adrienn, Ada fehérneműben kortyolja a reggeli kávéját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-pinter-adrienn-ada-fehernemuben-kortyolja-a-reggeli-kavejat-foto.htmlPintér Adrienn, Ada megmutatta, milyen egy tökéletes őszi reggel. TV + SztárokOrigoUtcára kerülhet Vasvári Vivien? Exe állítólag a tudta nélkül mondta fel az albérleti szerződséthttp://www.life.hu/sztarok/20190921-utcara-kerulhet-vasvari-vivienexe-allitolag-a-tudta-nelkul-mondta-fel-az-alberleti-szerzodset.htmlVasvári Vivien és Fecsó válása mégsem megy zökkenőmentesen. Úgy tűnik a celebmami utcára is kerülhet.TV + SztárokOrigoHódi Pamela fülig szerelmes vőlegényébe, Tóth Bencébe: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-hodi-pamela-fulig-szerelmes-volegenyebe-toth-bencebe-foto.htmlHódi Pamela sosem volt még ennyire boldog. Régen a háta mögött hagyta Berki Krisztiánnal való viharos és fájdalmas kapcsolatát és párja oldalán készül az esküvőjére.TV + SztárokOrigoII. Erzsébet hatalmas rajongója az egykori Wham formációnak: minden dalukat fújja kívülrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-ii-erzsebet-hatalmas-rajongoja-az-egykori-wham-formacionak-minden-dalukat-fujja-kivulrol.htmlII. Erszébet királynő hús-vér ember. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy őrülten rajong az egykori Wham zenekarért. Még egy találkozót is megszervezett, hogy találkozzon kedvenceivel.TV + Sztárok--Istenes Bence családi nehézségeikről vallott: második gyerekük születése után voltak problémáikhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-istenes-bence-csaladi-nehezsegeikrol-vallott-masodik-gyerekuk-szuletese-utan-voltak-problemaik.htmlIstenes Bence nem csak a jót osztja meg követőivel, szerinte fontos, hogy a nehézségeket is elmesélje követőinek. Kétgyerekes apaként elárulta, mi a legnehezebb az életükben.TV + SztárokOrigoMádai Vivien pizsamában és melltartóban mutatta meg idomait: szexi fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-madai-vivien-pizsamaban-es-melltartoban-mutatta-meg-idomait-szexi-foto.htmlMádai Vivien gyönyörűbb mint valaha és ezt közösségi oldalán naponta bizonyítja is. Ezúttal egy érzéki fotót posztolt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.