Madonna 20 millió dollárt ajánlott Dennis Rodmannek azért, hogy teherbe ejtse

Dennis Rodman felajánlás Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna és Dennis Rodman a '90-es évek elején néhány hétig randizgattak. A popdíva annyira odavolt a Féreg néven futó sztárkosarasért, hogy rengeteg pénzt ajánlott neki egy közös gyerekért.

Madonna bármit megtenne azért, amit szeretne. Dennis Rodmannek például 20 millió dollárt, azaz kb. 6 milliárd forintot ajánlott, hogy teherbe ejtse. Erről az egykori sztárkosaras mesélt.

"Közölte, hogy 20 millió dollárt fizet nekem, ha sikeresen teherbe ejtem, és a baba egészségesen meg is születik. Hívott engem, hogy helló, Dennis, ovulálok! Mire én persze gyorsan le akartam vele feküdni, így mondtam, öt órán belül ott vagyok. Küldetett értem magángépet, és én gyorsan New Yorkba repültem Las Vegasból, ahol épp játszottam." - emlékezett vissza egy műsorban az esetre a Féreg.

Bár Dennis benne lett volna az üzeletben, mégsem születet soha közös gyerekük, írta meg a marca.com

Katalin hercegné újra várandós? Árulkodó jelekhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-katalin-hercegne-ujra-varandos-arulkodo-jelek.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg három gyönyörű gyerek szülei, sokak szerint hamarosan ismét bővül a család.TV + Sztárok--Brad Pitt exével távozott a filmjét bemutató partiról: vajon ismét együtt vannak?http://www.life.hu/sztarok/20190921-brad-pitt-exevel-tavozott-a-filmjet-bemutato-partirol-vajon-ismet-egyutt-vannak.htmlBrad Pitt Hollywood legsármosabb szívtiprója, aki ráadásul Angelina Jolie-val való válása óta szabad préda is. Nem is csoda, hogy a fél világ azzal foglalkozik, vajon mikor talál rá a szerelem. Úgy tűnik, jó úton halad...TV + Sztárok--II. Erzsébet hatalmas rajongója az egykori Wham formációnak: minden dalukat fújja kívülrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-ii-erzsebet-hatalmas-rajongoja-az-egykori-wham-formacionak-minden-dalukat-fujja-kivulrol.htmlII. Erszébet királynő hús-vér ember. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy őrülten rajong az egykori Wham zenekarért. Még egy találkozót is megszervezett, hogy találkozzon kedvenceivel.TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Hódi Pamela és Bereczki Krisztián estek ki a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-hodi-pamela-es-bereczki-krisztian-estek-ki-a-jatekbol.htmlHódi Pamela és Bereczki Krisztián számára ért véget az Ázsia Expressz második évada. TV + SztárokOrigoIstenes Bence családi nehézségeikről vallott: második gyerekük születése után voltak problémáikhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-istenes-bence-csaladi-nehezsegeikrol-vallott-masodik-gyerekuk-szuletese-utan-voltak-problemaik.htmlIstenes Bence nem csak a jót osztja meg követőivel, szerinte fontos, hogy a nehézségeket is elmesélje követőinek. Kétgyerekes apaként elárulta, mi a legnehezebb az életükben.TV + SztárokOrigoDráma a szerelemkereső műsorban: egy játékosnak egészségi állapota miatt kellett feladni a versenythttp://www.life.hu/sztarok/20190920-drama-a-szerelemkereso-musorbanegy-jatekosnak-egeszsegi-allapota-miatt-kellett-feladni-a-versenyt.htmlA Love Islandben olyan fordulat történt, amire a legvadabb álaminkban sem gondoltunk volna. A szerelmét megtaláló Gábornak távoznia kellett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.