Pikali Gerda kiszúrt kollégájával: ezt tette a Jóban Rosszban nyomozónője

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Jóban Rosszban Bozsó Péter Pikali Gerda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban nyomozőnőjét alakító Pikali Gerda megviccelte munkatársát: Nem irigyeljük. 

"Befejeztük a hètre a forgatást. Koni megitta a kávét, amit csináltam neki, 14 édesítővel... Szerintem , ízlett neki! Habár a képen még mit sem sejtett semmit, persze Pítör tudta" - írta a posztjához Gerda.

A legnagyobb ttokban temették el Szaxi Maxithttp://www.life.hu/sztarok/20190921-a-legnagyobb-ttokban-temettek-el-szaxi-maxit-fekete-gyulat.htmlA legnagyobb titokban, a nyilvánosság teljes kizárásával temették el a cinkotai temetőben az augusztusban elhunyt zenészt, Fekete Gyulát, ahogy a közönség ismerte, Szaxi Maxit. A család azért döntött így, mert nem szerették volna, hogy a búcsú pillanatában zavarják őket. TV + Sztárok--Dobó Kata nem mindig tudott megfelelni édesapja elvárásainakhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-dobo-kata-nem-mindig-tudott-megfelelni-edesapja-elvarasainak-matek-fizika.htmlDobó Kata gyerekkoráról mesélt: a színésznő elmondta, komoly elvárásoknak kellett megfelelnie, ami megnehezítette az életét. TV + SztárokOrigoIlyen cuki kislány volt Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20190915-ilyen-cuki-kislany-volt-toth-andi-enekesno.htmlKamaszlányként ismerte meg az ország Tóth Andit, ma gyönyörű fiatal nőként tündököl. Most pedig megmutatta, hogyan nézett ki gyerekként. TV + SztárokOrigoÁgyban készült szelfivel gyűjti a lájkokat Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20190915-agyban-keszult-szelfivel-gyujti-a-lajkokat-toth-andi-enekesno.htmlTóth Andi tudja mitől döglik a légy. Nem először készít magáról ultraszexi fotót, rajongói szerint vélhetően nem is utoljára. TV + Sztárok--Hajléktalan lett, az utcán él George Michael utolsó élettársahttp://www.life.hu/sztarok/20190915-hajlektalan-lett-az-utcan-el-george-michael-utolso-elettarsa-fadi-fawaz.htmlNem tudja fizetni, így napokkal ezelőtt elhagyta szállodai szobáját és az utcán él Fadi Fawaz, George Michael utolsó élettársa. TV + Sztárok--Szakember segítségével lendült túl nehéz időszakán Jaksity Katahttp://www.life.hu/sztarok/20190914-szakember-segitsegevel-lendult-tul-nehez-idoszakan-jaksity-kata-musorvezeto.html22 év házasság után vált el egymástól Jaksity Kata és férje. A műsorvezető nem tagadja, megviselték a 2 éve történtek, olyannyira, hogy szakember segítségét is igénybe vette. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.