Ázsia Expressz 2: Halálra rémült Demcsák Zsuzsa- ez ijesztette meg

megijesztés Demcsák Zsuzsa videó Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsát és Kandász Andit egy hirtelen berepülő madár szakította félbe interjúzás közben. Az egykori műsorvezető halálra rémült.

Egy hatalmas fekete madár repült bele Demcsák Zsuzsa és Kandász Andi interjújába. A lányok nagyon megijedtek, nem is tudták tovább folytatni mondandójukat.

Elveszett gyereket mentett meg feleségével Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-elveszett-gyereket-mentett-meg-felesegevel-gonczi-gabor.htmlGönczi Gábor és kedvese Balatonfüreden elveszett kisgyereket talált. Mindketten sírtak.TV + SztárokOrigoPárkapcsolatáról vallott őszintén Palvin Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20190922-parkapcsolatarol-vallott-oszinten-palvin-barbi.htmlEgy éve alkot egy párt Palvin Barbi és színész kedvese, Dylan Sprouse. A fiatalok már közös otthonban élnek New Yorkban. A híres modell párkapcsolatáról vallott.TV + SztárokOrigoTöbbször károsították meg Németh Kristófothttp://www.life.hu/sztarok/20190922-tobbszor-karositottak-meg-nemeth-kristof-szineszt.htmlA színész gőzerővel készül saját színháza megnyitójára, azonban azt, hogy melyik darabbal nyitja meg kapuját az intézmény inkább nem árulja el. Ötleteit, munkáját ugyanis sokszor eltulajdonították már.TV + SztárokOrigoPápai Jociként áll a Sztárban sztár leszek! színpadára Ya Ouhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-papai-jocikent-all-a-sztarban-sztar-leszek-szinpadara-ya-ou.htmlKorábban a ByTheWay együttes tagja volt, majd szólókarrierbe kezdett, még az Eurovízióra is kijutott Ya Ou, méghozzá Pápai Joci háttérénekeseként. Ma este a Sztárban sztár leszek! színpadán pedig az ő bőrébe bújik. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2.: Így viseli Ördög Nóri a szörnyű hőségethttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-igy-viseli-ordog-nori-a-szornyu-hoseget.htmlA korábbi évadhoz hasonlóan idén is Ördög Nóri az Ázsia Expressz műsorvezetője. Nóri a Life.hu-nak mesélt az idei mezőnyről, valamint arról, hogyan bírják elviselni az elviselhetetlennek tűnő hőséget.TV + SztárokOrigoSzáguldozással kapcsolódik ki Dér Henihttp://www.life.hu/sztarok/20190921-szaguldozassal-kapcsolodik-ki-der-heni-gokart.htmlAz énekesnő amikor csak teheti szívesen pattan gokartautóba és szeli a pályán a köröket. Legutóbb az Édesítő műsorvezetőjét, Molnár Andit is sikerült maga mögé utasítania.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.