Pápai Jociként áll a Sztárban sztár leszek! színpadára Ya Ou

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
Pápai Joci Ya Ou Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban a ByTheWay együttes tagja volt, majd szólókarrierbe kezdett, még az Eurovízióra is kijutott Ya Ou, méghozzá Pápai Joci háttérénekeseként. Ma este a Sztárban sztár leszek! színpadán pedig az ő bőrébe bújik. 

„Volt olyan szerencsém, hogy Pápai Joci felkért, legyek a vokalistája az Eurovíziós Dalfesztiválon. Alapvetően nem vagyok háttérénekes, de nagy megtiszteltetés volt ez számomra, így igent mondtam. Nagyon jó érzés volt megtapasztalni külföldön is az Origo sikerét" – nyilatkozta a Ripostnak Ya Ou Ferenc.

Együtt az Eurovízión Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Bódi Sylvi: "Akivel találkoznom kell, azt úgyis utamba sodorja az élet"http://www.life.hu/sztarok/20190922-bodi-sylvi-akivel-talalkoznom-kell-azt-ugyis-utamba-sodorja-az-elet.htmlA családalapítás a tervei között szerepel, de szánalmas dolognak tartja az online felöleten való ismerkedést Bódi Sylvi. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Bereczki Krisztián másodjára is kiesetthttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-bereczki-krisztian-masodjara-is-kiesett.htmlBereczki Krisztián másodjára Hódi Pamelát kapta az Ázsia Expresszben párjának, de ismét kiesett, a finálé előtt két héttel. Krisztián a Life.hu-nak összegezte az ázsiai létét.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Így élte meg a második kiesést Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-igy-elte-meg-a-masodik-kiesest-hodi-pamela.htmlHódi Pamela másodjára is kiesett az Ázsia Expresszből, méghozzá a finálé előtt két héttel. A Life.hu-nak elmondta, mit gondol önmagáról, a versenyről és a kieséséről.TV + SztárokOrigoDobó Kata nem mindig tudott megfelelni édesapja elvárásainakhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-dobo-kata-nem-mindig-tudott-megfelelni-edesapja-elvarasainak-matek-fizika.htmlDobó Kata gyerekkoráról mesélt: a színésznő elmondta, komoly elvárásoknak kellett megfelelnie, ami megnehezítette az életét. TV + SztárokOrigoSzáguldozással kapcsolódik ki Dér Henihttp://www.life.hu/sztarok/20190921-szaguldozassal-kapcsolodik-ki-der-heni-gokart.htmlAz énekesnő amikor csak teheti szívesen pattan gokartautóba és szeli a pályán a köröket. Legutóbb az Édesítő műsorvezetőjét, Molnár Andit is sikerült maga mögé utasítania.TV + SztárokOrigoHajléktalan lett, az utcán él George Michael utolsó élettársahttp://www.life.hu/sztarok/20190915-hajlektalan-lett-az-utcan-el-george-michael-utolso-elettarsa-fadi-fawaz.htmlNem tudja fizetni, így napokkal ezelőtt elhagyta szállodai szobáját és az utcán él Fadi Fawaz, George Michael utolsó élettársa. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.