Pataki Zita megváltoztatta külsejét: fotó

frizura új külső Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita alaposan átalakult. Új frizurát villantott.

Hosszú szőke fürtjeitől vált meg Pataki Zita, az RTL Klub időjárás jelentője. Bár nem teljesen rövidre vágatta a haját, így is merészre sikerült az átalakulás. A sztár így is szuperül néz ki, mutatjuk az átalakulást.

Ázsia Expressz 2: Halálra rémült Demcsák Zsuzsa- ez ijesztette meghttp://www.life.hu/sztarok/20190922-halalra-remult-demcsak-zsuzsa-ez-ijesztette-meg-video.htmlDemcsák Zsuzsát és Kandász Andit egy hirtelen berepülő madár szakította félbe interjúzás közben. Az egykori műsorvezető halálra rémült.TV + SztárokOrigo9 kilós babát hozott a világra egy brit nő, természetes úton - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-9-kilos-babat-hozott-a-vilagra-egy-brit-no-termeszetes-uton.htmlHihetetlen dolog történt Angliában, Walesben. Egy brit édesanya 9 kilós és 62 centis kisbabát hozott világra, méghozzá természetesen úton.TV + Sztárok--Tóth Gabit felvétel közben lepte meg kedvese egy finom ebéddel: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-toth-gabit-felvetel-kozben-lepte-meg-kedvese-egy-finom-ebeddel-video.htmlTóth Gabi mint minden várandós kismama kívánós. Szerelme, Krausz Gábor pedig lesi minden kívánságát. Még felvétel közben is meglepte kedvesét. TV + SztárokOrigoTóth Gabit felvétel közben lepte meg kedvese egy finom ebéddel: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-toth-gabit-felvetel-kozben-lepte-meg-kedvese-egy-finom-ebeddel-video.htmlTóth Gabi mint minden várandós kismama kívánós. Szerelme, Krausz Gábor pedig lesi minden kívánságát. Még felvétel közben is meglepte kedvesét. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi: "Akivel találkoznom kell, azt úgyis utamba sodorja az élet"http://www.life.hu/sztarok/20190922-bodi-sylvi-akivel-talalkoznom-kell-azt-ugyis-utamba-sodorja-az-elet.htmlA családalapítás a tervei között szerepel, de szánalmas dolognak tartja az online felöleten való ismerkedést Bódi Sylvi. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Így élte meg a második kiesést Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-igy-elte-meg-a-masodik-kiesest-hodi-pamela.htmlHódi Pamela másodjára is kiesett az Ázsia Expresszből, méghozzá a finálé előtt két héttel. A Life.hu-nak elmondta, mit gondol önmagáról, a versenyről és a kieséséről.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.