Ázsia Expressz 2: Megviselte a hőség Bereczki Krisztiánt - folyamatos rosszullétek gyötörték

Forrás: Life.hu -
Bereczki Krisztián rosszullét Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Krisztián és Hódi Pamela párosa esett ki a legutóbbi hajszán az Ázsia Expressz második szériájából. A 120 kilós testépítőt folyamatos rosszullétek gyötörték a forgatások alatt.

Bereczki Krisztián és Hódi Pamela kiessőkként alakítottak egy párt, ám küzdelmük nem tartott sokáig, a döntő előtt nekik kellett távozniuk a műsorból. A testépítő a Borsnak elárulta, hogy folyamatosan rosszul volt a forgatások alatt, nem bírta a hőséget és a magas páratartalmat.

Ázsia Expressz 2: Bereczki Krisztián így fogadta a visszatérését Forrás: Life.hu

"A negyven fok feletti idő és a pára nagyon kemény volt, sokszor éreztem magam rosszul, 120 kilósan azért ez a klíma nagyon más, minden nehezebb és lassabb. Egyszer volt egy komolyabb rosszullétem, akkor vert a víz, napszúrást kaptam. Visszamennék bármikor, a mobil nélkül, nyugalom volt hetekig, miközben elképesztő helyeken jártunk, elképesztő embereket ismertem meg" – mesélte Krisztián.

Láttad már Pintér Tibor szerelmét, Ilyés Jennifert bikiniben? Mutatjuk- fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-lattad-mar-pinter-tibor-szerelmet-ilyes-jennifert-bikiniben-mutatjuk-foto.htmlPintér Tibor barátnője, Ilyés Jennifer sokak számára ismerős lehet, ugyanis néhány évvel ezelőtt az X-Faktorban is indult, majd a szépségkirálynő választáson is döntős volt. Ezúttal pedig a Sztárban sztár leszek! című műsorban mutatta meg tehetségét. TV + SztárokOrigoPumped Gabo lengyel valóságshow-ban szerepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190923-pumped-gabo-lengyel-valosagshowban-szerepelt.htmlPumped Gabo a lengyel MTV-n bukkant fel egy valóságshow-ban. Arról nem mesélt, miért és hogyan került a reality-be, de azt elárulta, hogyan érezte magát. TV + Sztárok--Új taggal bővült Ábel Anitáék családja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-uj-taggal-bovult-abel-anitaek-csaladja-foto.htmlÁbel Anita közösségi oldalán mutatta be új családtagjukat. Kislánya, Luca teljesen odavan az új jövevényért.TV + SztárokOrigoKirály Viktor menyasszonya, Virág Anita meztelen kádfürdőzött: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-kiraly-viktor-menyasszonya-virag-anita-meztelen-kadfurdozott-foto.htmlCsodaszép menyasszonya van Király Viktornak. Nem is csoda, hogy az énekes mellett Anitát is egyre többen követik a közösségi oldalakon.TV + SztárokOrigoNyíltan beszél tragédiáiról Balázs Andi: sok szerettét elveszítettehttp://www.life.hu/sztarok/20190922-nyiltan-beszel-tragediairol-balazs-andi-sok-szerettet-elveszitette.htmlBalázs Andrea színésznő mindig jókedvű és mindnekihez van egy kedves szava. Ki hinné, hogy hatalmas fájdalommal a szívében él.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Halálra rémült Demcsák Zsuzsa- ez ijesztette meghttp://www.life.hu/sztarok/20190922-halalra-remult-demcsak-zsuzsa-ez-ijesztette-meg-video.htmlDemcsák Zsuzsát és Kandász Andit egy hirtelen berepülő madár szakította félbe interjúzás közben. Az egykori műsorvezető halálra rémült.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.