Bereczki Zoltán teljesen kiakadt a Sztárban sztár leszek! című műsorban: ettől borult ki

Fotó: Mudra László - Origo -
Bereczki Zoltán Kiakadt Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! című műsor utolsó válogatóján Bereczki Zoltán nagyon kiakadt két pókembernek öltözött versenyzőn.

Bereczki Zoli káromkodva küldte el a Sztárban sztár leszek! című műsor két versenyzőjét, illetve trollját. A két férfi pókembernek öltözve lépett a színpadra, produkciójuk csupán annyi volt, hogy nyúlós festék spray-vel lefújták a szűritagokat. Bereczki kapta a legtöbbet, neki át is kellett öltöznie.

Bereczki Zoltán Fotó: Mudra László - Origo

"Figyeljetek, én még ilyet nem mondtam, de menjetek ti a ***ba. Komolyan! Szünet!"

- mondta ingerülten az énekes, majd felállt és távozott a stúdióból.

Titokban megnősült Jáksó László: 51 évesen állt oltár eléhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-titokban-megnosult-jakso-laszlo-51-evesen-allt-oltar-ele.html51 évesen, életében először állt oltár elé Jáksó László.TV + SztárokOrigoL.L. Juniornak döntenie kell arról, megnézi-e kisfia halálát: térfigyelő kamerák rögzítették a tragédiáthttp://www.life.hu/sztarok/20190923-ll-juniornak-dontenie-kell-arrol-megnezie-kisfia-halalat-terfigyelo-kamerak-rogzitettek-a-tragediat.htmlL.L. Junior 3 éves kisfiát néhány héttel ezelőtt gázolt halálra egy szabályosan közlekedő autó. Dávidkát már eltemették, a rappernek pedig döntenie kell, megnézi-e a térfigyelő kamerára rögzített balesetet. TV + SztárokOrigoPumped Gabo lengyel valóságshow-ban szerepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190923-pumped-gabo-lengyel-valosagshowban-szerepelt.htmlPumped Gabo a lengyel MTV-n bukkant fel egy valóságshow-ban. Arról nem mesélt, miért és hogyan került a reality-be, de azt elárulta, hogyan érezte magát. TV + Sztárok--Elveszett gyereket mentett meg feleségével Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-elveszett-gyereket-mentett-meg-felesegevel-gonczi-gabor.htmlGönczi Gábor és kedvese Balatonfüreden elveszett kisgyereket talált. Mindketten sírtak.TV + SztárokOrigoTóth Gabit felvétel közben lepte meg kedvese egy finom ebéddel: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-toth-gabit-felvetel-kozben-lepte-meg-kedvese-egy-finom-ebeddel-video.htmlTóth Gabi mint minden várandós kismama kívánós. Szerelme, Krausz Gábor pedig lesi minden kívánságát. Még felvétel közben is meglepte kedvesét. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa elárulta az igazságot: így jött össze indiai párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-demcsak-zsuzsa-elarulta-az-igazsagotigy-jott-ossze-indiai-parjaval.htmlDemcsák Zsuzsa végre elárulta, hogyan jött össze igazából indiai szerelmével.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.