Láttad már Pintér Tibor szerelmét, Ilyés Jennifert bikiniben? Mutatjuk- fotó

Forrás: Pintér Tibor - Instagram -
fotó Pintér Tibor bikini Ilyés Jenifer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor barátnője, Ilyés Jennifer sokak számára ismerős lehet, ugyanis néhány évvel ezelőtt az X-Faktorban is indult, majd a szépségkirálynő választáson is döntős volt. Ezúttal pedig a Sztárban sztár leszek! című műsorban mutatta meg tehetségét.

Ilyés Jennifer a Sztárban sztár leszek! című műsorban tűnt fel legutóbb, ahol hangjával és utánzó tehetségével lenyűgözte a zsűrit, olyannyira, hogy a középdöntőbe is továbbjutott.

A szexi lány bár feltűnt több műsorban is, mégis Pintér Tibor barátnőjeként ismerjük őt. Jennifer a közösségi oldalán leginkább visszafogott fotókat posztol, ám nyaralásuk alatt szexi bikinis fotót is mutatott követőinek.

Pumped Gabo lengyel valóságshow-ban szerepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190923-pumped-gabo-lengyel-valosagshowban-szerepelt.htmlPumped Gabo a lengyel MTV-n bukkant fel egy valóságshow-ban. Arról nem mesélt, miért és hogyan került a reality-be, de azt elárulta, hogyan érezte magát. TV + Sztárok--Új taggal bővült Ábel Anitáék családja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-uj-taggal-bovult-abel-anitaek-csaladja-foto.htmlÁbel Anita közösségi oldalán mutatta be új családtagjukat. Kislánya, Luca teljesen odavan az új jövevényért.TV + SztárokOrigoKirály Viktor menyasszonya, Virág Anita meztelen kádfürdőzött: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-kiraly-viktor-menyasszonya-virag-anita-meztelen-kadfurdozott-foto.htmlCsodaszép menyasszonya van Király Viktornak. Nem is csoda, hogy az énekes mellett Anitát is egyre többen követik a közösségi oldalakon.TV + SztárokOrigoWeisz Fanni tökéletes ajándékot kapott férjétől: Balira utaznakhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-weisz-fanni-tokeletes-ajandekot-kapott-ferjetol-balira-utaznak.htmlWeisz Fanni és férje házassága két éve tart és a családi viszályok ellenére is boldogan élnek egymás mellett.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa elárulta az igazságot: így jött össze indiai párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-demcsak-zsuzsa-elarulta-az-igazsagotigy-jott-ossze-indiai-parjaval.htmlDemcsák Zsuzsa végre elárulta, hogyan jött össze igazából indiai szerelmével.TV + SztárokOrigoElképesztő ruhát viselt a milánói divathéten Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-elkepeszto-ruhat-viselt-milanoi-divatheten-vasvari-vivien.htmlBár mostanában nem mennek túl jól a dolgai Vasvári Viviennek, úgy tűnik, most hátrahagyta a gondokat, és a milánói divathéten pózol. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.