Pumped Gabo lengyel valóságshow-ban szerepelt

Forrás: Facebook/Pumped Gabó -
lengyel valóságshow Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo a lengyel MTV-n bukkant fel egy valóságshow-ban. Arról nem mesélt, miért és hogyan került a reality-be, de azt elárulta, hogyan érezte magát.

Nem szokatlan Pumped Gabónak, hogy életét kamerák kísérik, ugyanis Pumpedék néven már láthattuk őt a képernyőkön. A fiatal celeb a Balaton Soundon vált híressé néhány évvel ezelőtt, amikor izmos testével elképesztő táncot lejtett. A média azonnal felkapta őt és azóta is sokan figyelik minden lépését. Gabo úgy érezte, tágítja a határait és egy lengyel valóságshow-ban is megmutatta, mit tud. Bár kicsit zavarta, hogy ezúttal nem ő volt a főszereplő, nagyon jól érezte magát.

Így fohászkodik a szűzanyához Pumped Gabo Forrás: Facebook/Pumped Gabó

"Nagyon jó érzés volt forgatni, hiányzott már. Nagyon szeretem a valóságshow formátumát, bár most egy kicsit furcsa volt, hogy nem én voltam a főszereplő, de nagyon jól éreztem magam" - mesélte a Blikknek korábban Gabo.

Új taggal bővült Ábel Anitáék családja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-uj-taggal-bovult-abel-anitaek-csaladja-foto.htmlÁbel Anita közösségi oldalán mutatta be új családtagjukat. Kislánya, Luca teljesen odavan az új jövevényért.TV + SztárokOrigoKirály Viktor menyasszonya, Virág Anita meztelen kádfürdőzött: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-kiraly-viktor-menyasszonya-virag-anita-meztelen-kadfurdozott-foto.htmlCsodaszép menyasszonya van Király Viktornak. Nem is csoda, hogy az énekes mellett Anitát is egyre többen követik a közösségi oldalakon.TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa elárulta az igazságot: így jött össze indiai párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-demcsak-zsuzsa-elarulta-az-igazsagotigy-jott-ossze-indiai-parjaval.htmlDemcsák Zsuzsa végre elárulta, hogyan jött össze igazából indiai szerelmével.TV + SztárokOrigoNyíltan beszél tragédiáiról Balázs Andi: sok szerettét elveszítettehttp://www.life.hu/sztarok/20190922-nyiltan-beszel-tragediairol-balazs-andi-sok-szerettet-elveszitette.htmlBalázs Andrea színésznő mindig jókedvű és mindnekihez van egy kedves szava. Ki hinné, hogy hatalmas fájdalommal a szívében él.TV + SztárokOrigoWeisz Fanni tökéletes ajándékot kapott férjétől: Balira utaznakhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-weisz-fanni-tokeletes-ajandekot-kapott-ferjetol-balira-utaznak.htmlWeisz Fanni és férje házassága két éve tart és a családi viszályok ellenére is boldogan élnek egymás mellett.TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Halálra rémült Demcsák Zsuzsa- ez ijesztette meghttp://www.life.hu/sztarok/20190922-halalra-remult-demcsak-zsuzsa-ez-ijesztette-meg-video.htmlDemcsák Zsuzsát és Kandász Andit egy hirtelen berepülő madár szakította félbe interjúzás közben. Az egykori műsorvezető halálra rémült.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.