Egy váratlan fordulatot követően Gáspár Evelin kibékült riválisával

békülés konfliktus Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy fordulat várható a kedd esti Ázsia Expressz 2 adásában, Ördög Nóra ugyanis bejelenti a párcserét. 

A váratlan fordulatot követően Veca Kandival, Zsuzsa Zsoltival, Dávid Ábellel, Evelin pedig Grétával került párba, és habár a feladat szerint párok egyik felének a gazda, míg másikuknak az élősködő, hátráltató szerep jut, Evelin és Gréta, akik korábban nem ápoltak éppen jó viszonyt, elhatározták, hogy félreteszik a konfliktusukat és a közös célért összefognak - írja a Ripost.

Gáspár Evelin és Horváth Gréta Forrás: TV2 Ázsia Expressz

"Hogy őszinte legyek, én örültem, hogy Grétával kerültem párba, mert így meg tudtam mutatni neki, hogy jó ember vagyok. Arra törekedtem, hogy közös megegyezés mentén játsszunk és erre ő is nyitott volt, ami fontos lépéseket eredményezett a játékmenetben is. Sok múlott a kölcsönös bizalmon és egyikünknek sem kellett csalódnia a másikban" - mesélte a lapnak Evelin, aki azt is elárulta, sikerült megbeszélniük Grétával korábbi nézeteltérésüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.