Király Viktor meztelenül énekelt a kádban: videó

Forrás: TV2 -
meztelen videó éneklés Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor egyre közvetlenebb követőivel. Ezúttal intim jelenetet posztolt.

Egy szál kalapban látható legújabb home videójában Király Viktor, aki a kádban fekve, ruha nélkül énekel a zuhanyrózsába. Női rajongók százainak dobbant meg a szíve a jelenet láttán, amit nagy valószínűséggel az énekes menyasszonya, Virág Anita készített. Korábban már őt is láthattuk ugyanitt, szintén ruha nélkül pózolni.

Demcsák Zsuzsa elárulta, milyen az élet indiai párjával: hamarosan hivatalosan is egybekelnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190925-demcsak-zsuzsa-elarulta-milyen-az-elet-indiai-parjaval-hamarosan-hivatalosan-is-egybekelnek.htmlDemcsák Zsuzsa és indiai kedvese, Krishan néhány héttel ezelőtt megkezdték magyarországi közös életüket. A férfi a pár elmondása szerint nagyon jól beilleszkedett a hazai kultúrába és az egykori műsorvezető családjával is hamar megtalálta a közös hangot.TV + SztárokOrigoÖrdög Nórát egy szál fürdőköpenyben fotózta Nánási Pál: szexi képhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-ordog-norat-egy-szal-furdokopenyben-fotozta-nanasi-palszexi-kep.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál kettesben szöktel el Milánóba. Felnőtt programon vesznek részt.TV + SztárokOrigoKiakadtak a rajongók: szerintük Jolly messzire menthttp://www.life.hu/sztarok/20190924-kiakadtak-a-rajongok-szerintuk-jolly-messzire-ment.htmlZúgolódnak Jolly és Suzy rajongói: szerintük az énekes megalázta volt feleségét.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Kandász Andi furcsán viselkedett - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-azsia-expressz-2-kandasz-andi-furcsan-viselkedett-video.htmlImmár Thaiföldön folytatódik tovább az Ázsia Expressz, mely a végéhez közeledik. Kandász Andin meg is látszik a fáradtság és a hőség. Igen furán kezdett el viselkedni.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Zsoltinak megtetszett Demcsák Zsuzsa feneke - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-azsia-expressz-2-gaspar-zsoltinak-megtetszett-demcsak-zsuzsa-feneke-video.htmlGáspár Zsolti megvizsgálta Demcsák Zsuzsa hátsóját és nagyon tetszett neki. Véleményét nem is rejtette véka alá, többször is felemelte Zsuzsa hátizsákját, hogy zavartalanul bámészkodhasson. TV + SztárokOrigoJolly és Suzy nem járnak többet közös fellépésekre: sok pénzt bukik az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-jolly-es-suzy-nem-jarnak-tobbet-kozos-fellepesekre-az-enekesno-sok-penzt-bukik.htmlElképesztő összegért járt fellépni Jolly és Suzy. A válásban lévő mulatós pár azonban nem vállal több közös haknit, Jolly-nak pedig meg is van az új duettpartnere. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.