Ladányi Jancsó Ábel megvédte feleségét, Janicsák Vecát: fotó

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
fotó Janicsák Veca Jancsó Ábel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Vecát rengeteg támadás éri az Ázsia Expresszben való szereplése miatt. Sokan úgy vélik, csúnyán bánik férjével, Ladányi Jancsó Ádámmal.

Nyilvánosan védte meg szerelmét Janicsák Veca férje. Közösségi oldalán magyarázta meg, mit látnak a tévében az emberek.

"Minden fiction és non-fiction film és tv-dráma a konfliktusok története, konfliktusok mozgatják ez egyes jeleneteket és az egész storyt. Ebben az esetben is a szerkesztők az izgalmas jeleneteket választották és nem az unalmas harmonikusakat. Szeretem a feleségemet mert csodálatos ember. A valóságban kell élni a műsoron meg szórakozni. Az élet és a showbusiness az nem mindig ugyanaz" - írta közös fotójuk mellé Ádám.

Botrány Dér Heni Instagramján: szülők támadták az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20190925-der-heni-a-szulok-szerint-koltekezesre-buzditja-a-tinedzsereket.htmlSzülők háborodtak fel Dér Heni egyik Instagram-posztja miatt, amelyben tinédzsereket megcélzó, ámde fizetős telefonos alkalmazást hirdet. TV + SztárokFéltékeny lett Demcsák Zsuzsára Gáspár Zsolti felesége: fel is pofozta a férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190925-feltekeny-lett-demcsak-zsuzsara-gaspar-zsolti-felesegefel-is-pofozta-a-ferjet.htmlDemcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti két napra egy párt alkottak, ami annyira jól sikerült, hogy Zsolt belehabarodott az egykori műsorvezető hátsójába. Nagy baj lett belőle.TV + SztárokOrigoMicsoda fotó! Will Smith feleségével szelfizett Giannihttp://www.life.hu/sztarok/20190925-will-smith-felesegevel-fotozkodott-gianni.htmlWill Smith a nyári forgatások után újra Budapesten van. A színész feleségével Jada Pinkett Smith-szel érkezett a magyar fővárosba. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÖrdög Nórát egy szál fürdőköpenyben fotózta Nánási Pál: szexi képhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-ordog-norat-egy-szal-furdokopenyben-fotozta-nanasi-palszexi-kep.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál kettesben szöktel el Milánóba. Felnőtt programon vesznek részt.TV + SztárokOrigoLetartóztatták Miley Cyrus őrült rajongóját: teherbe akarta ejteni az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20190924-letartoztattak-miley-cyrus-orult-rajongojat-teherbe-akarta-ejteni-az-enekesnot.htmlMiley Cyrus rajongója ellen már távoltartási végzés is született, mert hosszú ideje zaklatja kedvencét. Ezúttal azonban túl messzire ment.TV + Sztárok--Letartóztatták Miley Cyrus őrült rajongóját: teherbe akarta ejteni az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20190924-letartoztattak-miley-cyrus-orult-rajongojat-teherbe-akarta-ejteni-az-enekesnot.htmlMiley Cyrus rajongója ellen már távoltartási végzés is született, mert hosszú ideje zaklatja kedvencét. Ezúttal azonban túl messzire ment.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.