Presser, Rúzsa Magdi és a Magna Cum Laude az Origón is koncertet ad

Fotó: Magyar Telekom -
pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Telekom élő streamen keresztül fogja közvetíteni a Magenta 1-es ügyfeleknek szóló ajándék koncertjét saját, erre dedikált telekom.hu/magenta1koncert aloldalán, valamint az Origo felületén, így mindenki számára elérhetővé válik ez az egyedülálló élmény. A 2017. február 12-én este 8-kor kezdődő budapesti koncerten fellép Presser Gábor, Rúzsa Magdi, valamint a Magna Cum Laude.
Fotó: Magyar Telekom

Az eseményen elhangzik majd Rúzsa Magdi és Presser Gábor előadásában Presser Gábor és Novák Péter legújabb száma, a „Dobj egy papírrepülőt!” is, amelynek videoklipjét több mint 400 ezren tekintették meg a Youtube-on kevesebb, mint egy hónap alatt.

A zártkörű rendezvényre azok a Magyar Telekom ügyfelek kaptak meghívást, akik 2017. június 30-ig legalább egy éve Magenta 1 kedvezménycsomaggal rendelkeztek és részvételi szándékukat időben jelezték. A Papp László Sportaréna befogadóképessége miatt kizárólag az első 10 ezer, teljes körűen kitöltött regisztrációval rendelkező Magenta 1 ügyfél kapott koncertjegyet. A közvetítésnek köszönhetően azonban azok sem maradnak le semmiről, akik nem jutnak be az arénába.

Fotó: Magyar Telekom

A Magyar Telekom Magenta 1 elnevezésű vezetékes és mobil szolgáltatásokat tartalmazó integrált kedvezménycsomagjával az ügyfelek kedvező áron, egy kézből kaphatják mindazon szolgáltatásokat, amelyekre az egy háztartásban élőknek szükségük lehet, így a mobilszolgáltatásokat, TV-s csomagot, otthoni internetet és vezetékes telefont is. A Magyar Telekom időről-időre különleges ajánlatokkal és lehetőségekkel köszöni meg ügyfeleinek, hogy a Magenta 1 csomagot választották, ebbe a sorba illeszkedik bele a koncert is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.