Kiderül, mit tartogat még a nézők számára az Egynyári kaland 3. évada

Forrás: Piti Marcell -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra itt a nyár, a bulizás, az önfeledt kikapcsolódás időszaka. Az Egynyári kaland hőseinek azonban ezúttal nem a balatoni lazulás a nyári szüneti program, hanem mindegyikőjük megpróbál boldogulni, a saját lábára állni, mégpedig Budapesten. A sorozat már javában látható a Duna televízió műsorán szombatonként 19:30-kor. Az első három részből már körvonalazódott, hogy ki mivel fogja tölteni a nyarat.

Zsófi (Schmidt Sára) például gyakornokként helyezkedik el egy építész irodában. Már a nyár elején elhatározza, hogy csak a karrierépítésre szeretne koncentrálni, nagyon igyekszik megfelelni a munkahelyi elvárásoknak. Hamar rá kell ébrednie, hogy nem lesz egyszerű dolga, kollégái és főnöke gyakran irreális elvárásai miatt. Munkatársa többek között a piperkőc, gyakran lekezelő Norbert (Járai Máté), a szórakozott, néha aránytalanul sok plusz munkát Zsófira hárító Márió (Mészáros Máté), valamint a szigorú főnökasszony, Karolin (Pelsőczy Réka). Azonban más valaki is nehezíti a munkára való összpontosítást, hiszen megismeri jóképű kollégáját, Dávidod (Szalay Bence), aki nem hagyja őt hidegen. Annak ellenére azonban, hogy az iroda szabályzata szerint tilos házon belül randizni, Dávid mégis titkos viszonyt folytat közös kolléganőjükkel, Enikővel (Piti Emőke). Zsófi és Enikő összebarátkoznak, de ez Zsófi Dávid irányába táplált vonzalmán mit sem változtat. Főként, mert tudja, Enikő nem gondolja túl komolyan a Dáviddal való kapcsolatát, folyamatosan félrelép, például az ő volt barátjával, Bencével is. A negyedik epizódban Zsófi a tettek mezejére lép, megpróbálja felnyitni Dávid szemét Enikővel kapcsolatban.

Forrás: Piti Marcell

Levi (Király Dániel) a harmadik évadban próbál kilábalni a Dórával való szakításból, ehhez minden segítséget igénybe vesz, például végső elkeseredésében felkeres egy PUA (Pick up artist) csoportot. Az önbizalmán ez ugyan nem sokat lendít, hiszen az előadáson „alaposan” begyakorolt csábítási technikák nem válnak be a gyakorlati feladatban, ami során egy buliban kéne lányokat felszednie a hallgatóknak. Ebben az állapotában találkozik újra korábbi barátnőjével, Eszterrel, akiben hatalmasat csalódik, mivel a lánynak nem voltak vele komoly szándékai, hiszen jógaoktatójával, Ravindával (Nagypál Gábor) jár. Levi számára ez volt az utolsó csepp, úgy dönt, végleg felhagy a csajozással, nő mentes életet szeretne élni. Ám megismeri a csábító és legkevésbé sem gátlásos Enikőt, akinek nehezebb ellenállnia, mint azt ő gondolta.

Luca (Walters Lili) igyekszik önállóan boldogulni Budapesten, azonban a biciklis futár pályafutása hamar véget ér. Szerencséjére nem marad sokáig munka nélkül, két állás is az ölébe pottyan. Az egyiket épp Bencének köszönheti, emiatt azonban titkolóznia kell Zsófi előtt. E mellett egyengeti Ákos (Fehér Balázs Benő) zenei karrierjét is, akiről kiderült, hogy mégsem olyan befutott sztár, mint ahogyan azt korábban állította magáról. A nőfaló Ákos valójában aluljárókban zenélgetve keresi a kenyerét. Lucának azonban kész tervei vannak, hogyan segítsen a fiúnak berobbanni a zenei iparba.

Forrás: Piti Marcell

Bence pultosként kezdett el dolgozni a barcelonai útjáról hazatérve, Spanyolországból azonban egy barátnőt is hozott magával. A nála jóval idősebb Laurával (Kiss Diána) élt együtt, egészen addig, míg Laura fel nem fedte családalapítási szándékait, amitől Bence jócskán megrémült. Laura főnökének ágyában kötött ki, ami végül a szakításukhoz vezetett. Laura azonban nem szeretné annyiban hagyni, meglepő lépést tesz annak érdekében, hogy visszaszerezze Bencét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.