Hatékony fegyver a bőröregedés ellen: új Nivea termékcsalád

Forrás:Beiersdorf -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nivea Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape termékcsaládot kifejezetten az érett bőr támogatására alkották meg. A német márka legújabb termékeit a 60 év feletti nők igényeinek megfelelően alakították ki, az eredmény pedig feszesebb, teltebb és fiatalosabb bőr.
Forrás: Beiersdorf

A Nivea háza táján mindig történik valami igazán izgalmas esemény. A márka kínálatában ezúttal egy bravúrosan összeállított termékcsalád jelent meg, ami a 60 év feletti nők napi szépségápolási rutinjának nélkülözhetetleni eleme lehet. A négy termék hatása kiválóan támogatja és kiegészíti egymást: az Elasticity Reshape nappali, illetve éjszakai krém, a pigmentfoltok elleni szérum és a kétfázisú olaj elixír.

A termékcsalád három rendkívül fontos hatóanyaga a hialuronsav, a kollagén és az elasztin. Ezek a bőrünkben természetes módon is megtalálhatóak, idővel azonban egyre kevesebbet termel a szervezetünk. Mindhárom alkotóelem hidratáló, ránctalanító, sejtmegújító hatású, feszessé, rugalmassá, teltebbé és üdévé varázsolja a bőrt. A három hatóanyag együttesen igazán látványos változást képes elérni, amitől a bőr sokkal fiatalosabb lesz.

Forrás: Beiersdorf

Jó tudni, hogy a nappali arckrém a 30-as faktornak köszönhetően megvédi a bőrt a további pigmentációtól, az éjszakai krém pedig shea vaj tartalmának köszönhetően gazdagon táplál. A krémek is segítik a pigmentfoltok halványulását, de ha kifejezetten ez a cél, érdemes kipróbálni a szérumot is. Az öregségi foltok 50 felett azoknál is megjelennek, akik kevesebb időt töltenek a napon. A szérum mérsékli a bőr pigmentációjáért felelős melanin termelését, ezzel csökkenti, halványítja a már meglévő pigmentfoltokat, és segít megakadályozni újabbak kialakulását.

Forrás: Beiersdorf

A ránctalanító és az intenzív feltöltő hatás a Hyaluron Cellular Filler Kétfázisú Olaj Elixírben is érvényesül, ugyanis a hidratáló hatóanyagok és a sejtaktiváló összetevők segítik a bőr saját hialuronsav-, kollagén-, és elasztintermelését. A bőr feszességét és rugalmasságát a tápláló 2 fázisú olaj, a jojoba-, mandula- és avokádó olaj hármasa támogatja. Az elixír akár 64%-kal növelheti a bőr elasztintartalmát, így rugalmasabb bőrt eredményezhet, segít csökkenteni a mimikai ráncokat, és segít megelőzni a bőr további megereszkedését, miközben hidratáló hatóanyagai intenzíven táplálják a bőrt. A napi rutin részeként a nappali vagy éjszakai arckrém előtt használva fejti ki leginkább a hatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.